2017 m. balandžio 7 d., penktadienis

Gofruotas audinys

Gofruotas audinys

Blizgus smulkiai gofruotas audinys Sidabras puikiai tinka siuvant sukneles, sijonus, palaidines. Gofruotas medvilninis audinys drabužių siuvimui el. Sintetinis gofruotas veliūras Pilkas – švelnus ir minkštas, malonus liesti, labai komfortiškas, lengvas, gaminamas iš pavienių karštinių verpalų.


Gofruotas audinys

Klosčių briaunos tamsiai mėlynos spalvos nuo viršaus iki . Mūsų parduotuvėse rasite įvairiausių audinių suknelėms, palaidinėms, striukėms, kailiniams, gausybė audinių užuolaidoms, patalynei ir visoms kitoms . Audiniai iš šifono Jūsų būsimiems šedevrams. Rinkitės iš gausaus asortimento ir pajuskite siuvimo malonumą. Visų pirma - tai nepaprastai šiltas audinys , tad labiausiai rekomenduojame jį rinktis paltui. MINIMI suknelė su gofruoto sijono apačia. Juodas viršutinis audinys su pūkeliu.


Gili V formos arba kvadratinė iškirptė, dirželiu sujuosiamas juosmuo, kaspinai, rauktas arba gofruotas audinys – tai detalės, į kurias šiandien . Galime Jums pasiūlyti gofruotas paklodes su timpa kampuose, kas leis Jūsų . Labai plonas ir lengvas apatinis audinys. Viršutinis sluoksnis – perregimas gofruotas. Sudėtis: 1 natūralus šilkas. Gofruoti audiniai - tai audiniai, ant kurių apdailos proceso metu, naudojant kalendorių, naudojamas reljefinis reljefinis „gofravimo“ modelis seklių raukšlių . Plisuotų žaliuzių audinys neblunka ir yra atsparus drėgmei, standartinės (IV tipo). SUDEDAMOSIOS DALYS: viršutinis ir apatinis profiliai, gofruotas audinys , . Saulės Kliošo gofruoti sijonai - tai po laipsniui platėjančios gofruotos klostes būna labai siauros prie lemens, ties klubais platesnes, ir ties sijono apačia . Ateiti ir rasti kokybės pluošto audinys compensator(expansion joint) iš AOGUANG, kuri buvo skirta šioje srityje daug metų.


Gofruotas audinys

Visi mūsų produktai yra matomas iš . Visa mūsų siūloma patalynė pagaminta iš 1 medvilnės audinių. Siekiant atkartoti žiedo trapumą, gofruotas audinys naudojamas kai kurioms suknelėms, suteikiant joms ypatingai smulkios struktūros medžiagos ornamentus. Vis dėlto brangias medžiagas, tokias kaip aksomas ir brokatas, ir jie naudojo tik ypatingomis progomis, kasdieniams drabužiams nelabai tiko ir gležni audiniai.


Batistas – nestoras drobinio pynimo medvilninis audinys , šiek tiek. Gofruoti ir plisuoti midi ilgio sijonai yra tvirtai įsišakniję moterų drabužių. Derinant skirtingas faktūras ir audinius , toks lengvas klostuotas . Taigi, siuvant sulenktą sijoną, jums reikės nusipirkti pusantro metro audinio gofruoto , sriegio toną ir elastingą. Jei norėsite gauti daugiau apimtį sijoną, jūs gausite . Roving yra pagamintas iš lygiagreto žaliavinio šilko arba lygiagrečių vienagijų siūlų.


Audinys braškėms ir kitiems augalams 4x5m sodinti. Gofruoto audinio patalynės komplektas, 160x2cm. Rankovės - vienas sluoksnis šifono, todėl persišviečia.


Suknelė tinka tiek įvairiomis progomis, tiek pasipuošti į darbą. Sijonas „Desa“ – tiesiog superinis! Tobulai tiks prie bet kokio švarkelio ar megztuko.


Išskirtinis gofruotas , dirbtinės odos audinys , liemuo. Korozijos staklių korozijos juosta apima pagrindą iš dviejų pusių. Viena iš dviejų pusių yra korozijos diržo . Dailus vaflinis audinys pasižymi malonia tekstūra ir puikiai tinka sąlyčiui su oda. Natūralus audinys visada yra šiltas ir malonus liesti, . Nepadengtas gofruotas kartonas iš kraftpopieriaus.


Kitas popierius, kartonas, celiuliozinė vata ir audiniai iš minkštos celiuliozės. Quattro“ yra patogi ir stilinga sofa, kuri labai tinka biurams. Sofos kojos pagamintos iš metalo arba medienos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai