2017 m. balandžio 19 d., trečiadienis

Kamino apdaila viduje

Unsubscribe from Zidiniai Top. Visi zidiniu montavimas skelbimai - zidiniu montavimas skelbimų paieškos rezultatai Alio. Zidiniu statyba, Kaminai ,Virykles,Krosnys, Remontas. Prekiaujame įvairių gamintojų židiniais, židinių priedais, kaminais.


Atstovaujame daugeliui gerai Europos rinkoje ži.

Prie židinio galima pajungti ortakius kitų patalpų šildymui. Optimalūs sprendimai pasirenkant šildymo būdą. Nerūdijančio plieno kamino perėjimas su virve.


Netik pasyviame, bet ir energetiškai efektyviame name, kaminas tai lyg. Apie židinio pasirinkimus parašysiu kitame įraše) ir turėti atskirą oro . Mano namas vieno auksto, kamino aukstis apie 6. Zidinio pajungimas kaip suprantu auksciau turetu but.

Vamzdžių jungtis su kondensato žiedu Ø1mm. Kamino pasirinkimas yra toks pats svarbus dalykas kaip krosnies ar židinio įdėklo pasirinkimas. Atkreipkite dėmesį, kaip sandarinamoji skarda sujungia. Kaminas ir dūmtraukis – šiais dviem žodžiais apibūdinamas tas pat objektas.


Erdvėje jie užima mažiau vietos, nes tvirtinami krosnelės ar židinio viršuje. Dūmtraukiai židiniams ir krosnelėms. Ovalūs įdėklai į kaminus. Tvirtinimo ir sandarinimo detalės.


Didmeninė ir mažmeninė prekyba. Jų sujungimui siūlome įvairių rūšių alkūnes su pravala arba sklende, taip pat . Profesionaliai montuojame židinius , krosneles ir kaminus. Viena iš dažniausiai pasitaikančių užduočių – katilo prijungimas prie kamino. Kadangi iš katilo išeinantys karštieji srautai kyla į viršų, negalima daryti alkūnės,. Dūmsiurbės, ventiliatoriai, stogeliai, kaminų gaubtai.


Naudojama židinių , krosnelių, ir kitų kieto kuro įrenginių prijungimui prie dūmtraukių sistemos. Sujungimas buvo nesandarus, todėl dūmai pakliūdavo šalia įdėklo.

Esant pakankamai kamino traukai, židinį galima pajungti per mūrinę (koklinę). Tokiu atveju reikia skubiai gesinti ugnį pakuroje, uždaryti židinio ar krosnelės dureles ir. Rotorinis kaminų valymo šepetys TORNADO veikia sujungiant kamino. Kaminų jungtys, dalis, indėklai ir patys kaminai. Užeikite ir vienoje vietoje išsirinkite visas reikalingas prekes kaminui įrengti – greita ir patogu!


Krepšelyje nėra produktų. Neįmanoma sumontuoti židinio viename kambario gale, jei kaminas yra kitame - tiesiog nebus . Kamino pajungimas iš viršaus, kaminas bus pakabinamas dvisienis tik iki pirmo ll. Todėl, kiekvienais metais prieš valant kaminą, reikės išimti iš židinio ar . Išskirtinio dizaino židiniai už itin protinga kaina. Jeigu Jums reikalinga židinių , krosnelių įrengimo, remonto paslauga - pateikite savo.


Ketinės krosnelės pajungimas prie kamino. Kamino dekoratyvinis žiedas krosnelių ir židinių pajungimui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai