2017 m. balandžio 28 d., penktadienis

Kaip suzinoti opel mago koda

Kaip suzinoti opel mago koda

Magnetolos kodas per minutes! Gal kas gali padeti kaip reikia atkoduoti mage ford fokus. Hi, norint atkoduoti reikia žinoti kodą.


Jei šios kortelės neturite tuomet teks radiją atkoduoti pas specialistus. Radijo imtuvas, automobilio stereo sistema bei visa transporto priemonės informacijos ir pranešimų sistema gali būti užblokuota dėl įvairių . Tai va, buvau siandien atjunges akumuliatoriu savo auto, paskui vel prijungiau, tada magas paprase ivesti koda Apakęs , kurio as aisku . AS įjungi degimą ir lauki kol pyptels ir leis įvesti kodą 4. AS kelioms sekundėms,kol magas. Daugiau rezultatų iš opel-klubas. Opel Vectra C orginalus. Profesionalus automagnetolų atkodavimas.


Suvedus klaidingą kodą ar kartų. Peržiūrėti visas paslaugas . Cool Atsius man i e-mail magnetafono tikslu modeli o as paaiskinsiu kaip suvesti koda. Aš ir turiu ta pačia bėda ištikro su magų radiją groja bet rodo save ir kodo neturiu. Trūksta: suzinoti Scenic. Sveikas, aš irgi turiu scenica ir pas mane buvo orginali magė.


Kaip suzinoti opel mago koda

Esmė yra ta- pajungus maitinimą panelyje užsidega nuliai. Originalus magas (0-20) Lietuvos Audi Fanai autoklubas klubas audifanai. PIN kodą (security code), kurio pagalba būtų. CONS4Fc My other channels. Sveiki forumieciai,uzsikodavo originalas masininis magas Renault Megane.


Apsaugoti transporto priemonę nuo nelaimių padės specialios apsaugos sistemos automobiliams. Smūgių davikliai, sirenos ir dar daugiau – autoaibe. Kabinos ir dalys opel mage cdc opera. Siaip man pries pririsima tikrino ar sitas magas tiks tai pasake viskas atitinka tai gali priristi.


Jei kam bus idomu, tai radau aukso vertes puslapeli apie VIN kodo issifravima. Ivedat savo koda ir megaujates info apie savo automobili. Braižosi ir lupasi plastmasės prie magnetolos , duru rankenos ir sviesos jungtuko.


Važinėjame jau penktus metus su 2. Dėl vagysčių iš automobilių ,, OPEL VECTRA“, valst. Vilniuje, asmens kodas ( - ), Lietuvos Respublikos pilietis, baltarusis, nevedęs, pagrindinio išsilavinimo,. Priekinėje panelėje magnetolos vietoje kyšo laidai.


Kaip suzinoti opel mago koda

Odinis salonas AUTOMATAS 1. Keiciu opel vectra b 97m 1. Näiteks tegu : `teo : tegu on lõpuvahelduseta sõna, aga mägi : `mäe : mäge on.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai