2017 m. balandžio 25 d., antradienis

Kaminas krosnelei

Mano dvejonės dėl krosnelės baigėsi tuo, kad krosnelė visgi bus. Tos dvejones buvo nuo pat pradžių - net neplanavau . Norite turėti židinį arba krosnelę, bet neturite kamino ? Anksčiau privačiame name būdavo vienas kaminas ir to pakako. Dabartiniai namai apart šildymo katilo dažniausiai turi dar ir židinį arba alternatyvų šildymo . Kokybiškai ir greitai valome kaminus , įdėklus, dūmtraukius, krosnis, katilus, židinius. Dirbame savaitgaliais ir nepalankiomis . Krosnelės dūmtraukis Wadex, 1mm, cm.


Kaminas krosnelei

Pasirinkite nuo iki produktų . Esame subūrę kvalifikuotų specialistų komandą, kai kurie mūsų . Tik nerandu informacijos apie reikalingą kamino angos dydį. Jau padaryto kamino angos dydis 130x1mm. Manau ka bus reikalingas kamino įdėklas. Sienos perėjimas laipsnių kampu WKK.


Dažnai kyla klausimai koks kaminas , dūmtraukis reikalingas, įdėklą dėti ar nedėti. Dabar rinkoje yra pilna visokių keramikinių kaminų, lenkiškų, vokiškų. Profesionaliai įrengtas izoliuotas kaminas židiniui, kieto kuro katilui ar krosnelei - ilgaamžis, atsparus karščiui ir rūgštims sprendimas. Pats kaminas (Shiedel angų su ventiliacija, 9m aukščio) kainuoja apie.


Taip pat galimas ir trisluoksnio metalinio kamino įrengimas, kuriame jau numatyta oro krosnelei tiekimo sistema. Pigesnis variantas yra oro tiekimas po grindimis . Prekyba židiniais, krosnelėmis ,židinių apdailomis,židinio montavimo ir. KROSNELEI (NE ZIDINIUI) is keramikos blokeliu . Esamas kaminas ir iš anksto pagamintas sudedamasis kaminas. Jūsų krosnelei tinkantį kamino tipą.


Tai šildymo krosnelė, integruota į „Isokern Air“ kamino sistemą. Dūmsiurbė, dar dažnai vadinamas „pakinkytas vėjas“, yra specialius ventiliatorius, kuris yra montuojamas ant kamino viršutinės dalies ir taip . Kaminai turi būti kokybiški, . Aukščiausios kokybės keramikiniai kaminai ir dūmtraukiai - židiniui, krosnelei , katilui. Ieškote patikimo ir ilgaamžiško kamino savo namams? Kad gerai funkcionuotų, židiniui reikia oro.


Kaminas krosnelei

Esame nusižiūrėje KONEKT kaminus 1mm ( krosnelei ) ir 180. Teleskopine laipsniu alkūnė į keramikinį kaminą WKK-CS. Pagaminta iš 2mm plieno , . Modulinis kaminas Isokern – tai detaliai išdirbta sistema, kurią sudaro visi kokybiškam kaminui sumontuoti reikalingi elementai. Dūmtraukio skersmuo – 1mm, kamino išorinis skersmuo – 2mm. Paprastai senos konstrukcijos namuose statomas tik kaminas su dūmtraukiu.


Kai kurie sodo nameliai buvo apšildomi pastatomomis krosnelėmis , tačiau dabar. Kokia jusu nuomone apie atvira metalini kamina krosnelei ? Tie juodieji tikriausiai nerudijancio plieno nebuna? Kokio storo metalas tuomet turetu but?


Antras kaminas svetainės, skirtas kieto kuro krosnelei , projektinis . Skyles teko gręžti netgi dvi, nes šis kaminas turi dvigubą sienelę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai