2017 m. sausio 24 d., antradienis

Automobilines kedutes 936

Automobilines kedutes 936

Automobilinė saugos kėdutė BRAITON ( 9-kg). Autokėdutės Beticco Equinox ( 9-kg.). Levi Plus automobiline kėdutė nuo 9-kg. Atlošas reguliuojamas pagal vaiko ūgį. Išsiruošėte į kelionę su vaikais?


Automobilines kedutes 936

Tinkamos auto kėdutės pirmiausia yra ir saugumo garantas, kuris užtikrina, kad jūsų . Domina automobilinės kėdutės 9-kg internetu? Siūlome rinktis iš plataus kokybiškų autokėdučių asortimento. Reikia konsultacijos apie auto kėdutes 9-kg . Kėdutė tinkama vaikui iki kg, kurios atlošalas reguliuojamas į poilsio zoną.


Auto kėdutė Coto Baby Jazz 9-kg. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! KĖDĖ-AUTO KŪDIKIUI HB-ISOFIX 9-KG. Lengva, todėl itin patogi tiems kam reikia perkelinėti kėdutę iš vieno . Jei ieškote patvarios ir ilgalaikės automobilinės kėdutės , ši – kaip tik Jums.


Moderni, aukštos kokybės automobilinė kėdutė. Keliant galvos atkaltėlę autokėdutės diržai kyla ir keičia padėtį, todėl jų nereikia permontuoti. Renolux, GRACO, CHICCO ir kt. Patikimiausių gamintojų automobilinės kėdutės nuo iki kg.


NEMOKAMAS pristatymas į parduotuves. STOKKE automobilinė kėdutė Izi Go Modular Grey Melange su baze. Tai dvi automobilinės kėdutės vienoje, sukurtos ir pagamintos, laikantis aukščiausių saugumo standartų bei naujausių saugumo technologijų.


Automobilines kedutes 936

Kitos paslaugos Išnuomojamos vaikiškos automobilinės kėdutės : 1) Kinderkraft Comfort UP 9-Kg (1vnt.) 2) Nania Beline Sky Line 1-2-3 . Vaiko svoriui: 9-kg. Net ir nedidelė kelionė su vaiku be automobilinės kėdutės – labai pavojinga ir gali baigtis tragedija. Skaitykite, kaip neapsigauti perkant automobilinę kėdutę. Jiems tiks kėdutės, kuriose nurodomas svoris 9-kg, 9-kg, 9-kg. Taupyk laiką ir pinigus!


Ilgai dairiausi i maxi-cosi automobilines kedutes , bet nezinau kodel,. Nepakankamas likutis x. Jei norite įsigyti gero prekės ženklo automobilinę kėdutę , kuri yra testuota saugos. Vienas iš jų – automobilinė kėdutė.


Tačiau šis pirkinys turėtų būti . G-CELL (šoninio smūgio apsauga) ir Air Protect (galvos apsauga) - šios saugos technologijos užtikrina ypatingai didelį saugumą. Isofix sistemoje indikatoriai .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai