2017 m. sausio 19 d., ketvirtadienis

Bendrabucio tipo butas su virtuve ir vonia panevezyje

Bendrabucio tipo butas su virtuve ir vonia panevezyje

Parduodamas ekonomiškas kambario bendrabučio tipo butas Ignalinos. Butas tvarkingas, šviesus. BENDRABUČIO TIPO BUTAS ALGIRDO G. Yra plastikiniai langai, šarvo durys, virtuvė.


Tinkamas iš karto įsikelti gyventi. Panevėžyje (kv. m.). Yra įrengta virtuvė , vonia. Kambariuose laminatas, virtuvė - linoleumas. Iš nuotraukų aišku, kad virtuvė bei vonia taip pat yra bendro.


Mikočiūnas teigia, kad bendrabučio tipo butai prieš keletą metų tapo viena . Bute kambariai, koridorius, vonios kambarys bei virtuvėlė be lango 4m2. BUTAS NETOLI CENTRO, PATOGUS IŠPLANAVIMAS, VONIOS KAMBARYJE – VONIA IR WC. Vonia ir tualetas – kv. Svetainė su virtuve – 1kv.


Bendras plotas 3kv. Bute atskirai įrengta virtuvė , WC ir vonia. Naujas projektas - Gyvenimui ant Vilniaus stogo! Atšaukimo ir išankstinio apmokėjimo nuostatai skiriasi priklausomai nuo apartamentų tipo.


WC sujungta su vonios kambariu. Vonios kambarys dalinamas tik su kaimynu ( tvarkingas). Bute lieka virtuvės baldai, minkštas kampas kambaryje ir spinta.


Bendrabucio tipo butas su virtuve ir vonia panevezyje

I aukšte - svetainė sujungta su virtuve , tualeta. Domina galimybė įrengti bendrabučio tipo bute sanitarinį mazgą, t. Mano draugas kaip tik bendrabučio tipo bute įsirengė san. Pirminiais duomenimis, jo metu žmonės nenukentėjo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai