2017 m. sausio 26 d., ketvirtadienis

Parka striuke su kailiu

Zara parka striuke su kailiu. Puikiausia striukė, parka. Viduje įsegtas dirbtinis leopardinis kailiukas. Parka su triušio kailiuku. Daiva Art žieminė parka su nusegamu lapės kailiu MOD-ST.


Išskirtinio dizaino, žalios spalvos itin šilta striukė - parka.

Gatvės stilius ir prabanga viename . Striukes , Švarkai, khaki, SINSAY. Visi striuke su kailiu skelbimai - striuke su kailiu skelbimų paieškos rezultatai Alio. På hittar du hela vårt utbud av PullBearPaltai ir striukės. Titta in nu och upptäck 356. Dvipusė striukė su dirbtiniu kailiu , BLACK.


Ilgos, trumpos, medvilninės, kailinio pamušalo, armijos žieminės striukės su. Apgaubianti šiluma, kokybiško pasiuvimo vyriška striukė ar išskirtinė parka su didingu kailiu ir aukšta apykakle. PARKA SU DIRBTINIU KAILIU PUOŠTU GOBTUVU.

Mūsų elektroninės parduotuvės pasiūloje rasite. Kailinius, kailines liemenes ir parkas ( striukes su kailiu ) siuvame pagal užsakymą , galime pasiūti įvairaus ilgio ir spalvų, pridėti kapišoną ar apykaklę. Moteriška adidas ilgesnio modelio striukė su kapišonu ir kailiu. Tvirtas audinys su sintetiniu užpildu užtikrina šilumą.


Dvi šoninės kišenės su dvigubais skyriais . Lengvas apsiaustas su gobtuvu. Sudėtis: 1 medvilnė. Pamušalas iš 1 poliesterio. Uzpildas kupranugario vilna. Rankoves ir kapisonas papuostas . Pereiti į Su dekoratyviniais kailių elementais - Dažnai gamintojai neapsiriboja kailių įklotais, nes jie stengiasi, kad parkas būtų ne tik šiltas, bet ir gražus.


The most elegant outerwear for women at Massimo Dutti. Tvirtas priekinis užtrauktukas apsaugotas atvartu su sagomis. Tokios striukės puikiai dera prie šviesių, kailiu dekoruotų . Mėlyna pūkinė striukė su dirbtiniu kailiu HEINE - BEST CONNECTIONS.


Moteriškos žiemos džinsų striukė su kailiu viduje pateikiama monofoninio spalvų schemoje ir priešingai. Ypač populiarūs modeliai su ryškia dažyta apdaila. Raskite profesionalius kailius, užklotus kalnų parka - vyrų gamintojus ir tiekėjus Kinijoje.


Mūsų gamykla remia OEM paslaugas kailių kapotos žemyn kalnų parka - vyrų.

Jei ieškote geros individualios. Aukšta apykaklė sujungta su gobtuvu su atsegamu kailiuku. Nuo pat parko pradžios jie pavadino išorinius drabužius, pagamintus iš apsirengusių kailių , kailius, kuriuos dėvėjo Tolimųjų Šiaurės gyventojai.


Helly Hansen Mayen parka žieminė striukė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai