2016 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

Sukneliniai audiniai

Sukneliniai audiniai

Didelis pasirinkimas, patraukli kaina. Užeikite, išsirinkite ir pasisiūkite tokią suknelę, apie kurią seniai svajojate. Suknelė - tai moteriškumo simbolis. Audiniai suknelėms gali būti naudojami įvairūs. Koks suknelinis audinys tinkamiausias suknelei, priklauso tik nuo Jūsų norų.


Sukneliniai audiniai

Puikiai tinka švarkams, sijonams, sarafanams siūti. Chanel audinio kaina 3. Užsakyti galie telefonais +3706899827 +370663633arba el. Plonas satinas be elastano. Lengvas suknelinis , gotikiniai raštai spalvų.


Sunkaus kritimo suknelinis audinys. Smulkių bliškiai geltonų, rožinių, šviesiai rudų bei turkio sp. Silka suknelinis audinys pelėdų rašto žydras. Raportai suknelėms, palaidinėms.


Sukneliniai audiniai

Sudėtis: poliesteris, elastanas. Medvilnės audiniai rūbams siūti. Barbie audiniai puikiai tiks ne tik proginėms suknelėms, bet ir kasdienei.


Dauguma trikotažo turi Oeko-Tex Standard 1sertifikatą, todėl gali būti naudojami net kūdikių rūbų siuvimui. Medžiagos siūlai Kita Tiulis yra permatomas tinklinis audinys kuris dažnai naudojamas siuvant ar. Kaip atrodys suknelė, priklauso ne tik nuo modelio, bet ir nuo pasirinkto audinio suknelei siūti. ILKO TEKSTILĖ BOUTIQUE“ savo klientams siūlo didžiausią Pabaltyje itališkų audinių pasirinkimą: Margi ir vienspalviai šilkai: atlasas, krepas, šifonas, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai