2016 m. gruodžio 13 d., antradienis

Įžanginiai socialinio darbuotojo padėjėjo mokymai siauliai

Įžanginiai socialinio darbuotojo padėjėjo mokymai siauliai

Socialinės paslaugos Šiauliuose. Sveikatos priežiūros fakultete pradedami ĮŽANGINIAI SOCIALINIO DARBUOTOJO. Neformalaus ugdymo centre. BUHALTERINIAI APSKAITOS KURSAI ŠIAULIUOSE - ​PROFESINĖ BUHALTERIO APSKAITININKO KOMPETENCIJA.


Informacija atnaujinta . Mokymų vieta: Tilžės 19 Šiauliai. Tikslinė grupė: visi socialinių darbuotojų padėjėjai. Asociacija „Sprendimai šiandien“, Įžanginiai socialinio darbuotojo padėjėjo profesinės kvalifikacijos . Seminarai-SIC 8- Šiauliai.


Praktinis mokymas vykdomas mokymo klasėse ir socialinių paslaugų įstaigose, organizacijose, kuriose yra . Programą sudaro teorinis ir praktinis mokymas. Pasirinkusi socialinio darbuotojo padėjėjo specialybę Karolina tvirtai žinojo, kas svarbu šiai profesijai. Tai profesija, ne tik norinčiai gauti, bet ir duoti asmenybei, . Mokymus pravedė Šiaulių valstybinės kolegijos, socialinio darbo katedros lektorė Aristida Čepienė. Kviečiame pedagogus, socialinio darbo specialistus ir ne tik dalyvauti VšĮ EDUKACINIAI PROJEKTAI organizuojamuose praktiniuose mokymuose:. Mokymai dienomis Šilutės socialinių paslaugų centro socialinio.


Įžanginiai socialinio darbuotojo padėjėjo mokymai siauliai

Kalnėnų, Pavasario pagrindinėse mokyklose, Šiaulių darbo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai