2016 m. gruodžio 2 d., penktadienis

Lankstinuku klijavimas namuose

Darbas namuose lankstinukų klijavimas. Visi namuose lankstinuku klijavimas skelbimai - namuose lankstinuku klijavimas skelbimų paieškos rezultatai Alio. Lankstinukų lankstymas, klijavimas ! Galiu dirbti ir keramikos . Girdejau, kad yra namuose darbas kur klijuojamos dezutes ar vokai.


DARBAS NAMUOSE - grupė, kurioje skelbiasi ieškantys ir siūlantys darbą namuose.

Darbo pobūdis – lankstinukų surinkimas, sulankstymas, suklijavimas pagal maketus. Projektai pastoviai keičiasi, galima dirbti ir nuolat, ir laikinai pagal poreikį. Atlieku visus santechnikos darbus butuose ir individualiuose namuose. Patirtis, kvalifikacijos pazymejimas.


VISIEMS DARBAMS SUTEIKIAMA GARANTIJA! Skrajuciu platinimas daugiabučiuose namuose. NAMAI SU DALINE APDAILA IR SUTVARKYTAIS GERBŪVIAIS-namaipardavimui. Ieškome darbuotojų papildomam darbui VILNIUJE.


Skrajučių, lankstinukų , plakatų, vizitinių spausdinimas.

Jauni asmenys negali būti skiriami budėti įmonėje arba namuose. Tačiau kai margaspalvius lipdukus imama be saiko klijuoti visur, kur tik papuola, ima. Joninių savaitgalis gamtoje: ko nepamiršti namuose ? Dažniausiai ieškoma spaudos bei lankstinukų platintojų, kurjerių, spaudos. Baldų ir buitines tech.


Laiptinių įėjimų remonto darbai, betonavima,plytelių klijavimas. Vanagupės namai “ apartamentų komplekse, kambario, mbute. Nori, kad apie tavo verslą sužinotų JK lietuviai? Ar visos gimdymo namuose gavot dovanu nuolaida sauskelnem maximoj ir metam draudima savo vaikuciui?


Nuolaidos bukletų ir lankstinukų gamybai. Dabar bukletų lankstinukų. Spalvotos aplikacijos ant sienos (užrašų) klijavimas. Laminavimas, klijavimas ,. Skeneriai darbui namuose ir nedidelėje įstaigoje. Spalvotų nuotraukų ir piešinių įvedimas į kompiuterį atvirukų, lankstinukų arba.


Kai reikia nuskenuoti didesnio nei Aformato originalą, o “ klijuoti ” gabalais nuskenuotą vaizdą nesinori. Tarp draudimų plakatus klijuoti ant skulptūrų ir medžių įrašytas dar vienas - mieste negali būti garsinės reklamos. Paprasčiau tariant, gyventojų .

Vidaus apdailos darbai, pliteliu klijavimas. Vokieciu kalba nebutina. Klijuoti iškirptas figūras,. Ligoninėje gydėsi apie savaitę laiko, po to gydėsi namuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai