2016 m. gruodžio 5 d., pirmadienis

Granulinis zidinys su vandens konturu

Granulinis zidinys su vandens konturu

Granulinė krosnelė su vandens kontūru 15. TIMSISTEM granulėmis kūrenamos krosnelės . Prekių rūšiavimas, , -Rinktis-, Brangiausi viršuje, Pigiausi viršuje, ABC, CBA . Beje, gal kas susidūrėte su židiniu, su vandens kontūru ? Priešingai nei židinys , granulinė krosnelė jau yra paruošta eksploatacijai (su apdaila), kambaryje. Senoji lietuviška mįslė „Žiemą – brolis, vasara – molis“ puikiai apibūdina krosnį, tačiau kalbant apie židinius su vandens kontūru ši patarlė tikrai . Ar galima prie židinio su vandens kontūru jungti šildomas grindis. Nominalus galingumas 1kw. Naudingumo kooficienatas 9 Darbinis slėgis 5-2 . Užsiimame didmenine ir mažmenine prekyba.


Granulinis zidinys su vandens konturu

Nuolaidos net iki procentų! Apie gamintoją:Karmek One turi sukaupusi didelę patirtį gaminant krosneles ir katilus namų šildymuiKarmek One yra Italijos bendrovė, veikianti rinkoje nuo . GRANULINE KROSNĖLE SU VANDENS KONTŪRU Kuras: medienos. Dauguma granulinių krosnelių modelių gali būti jungiamos į centrinę šildymo sistemą. Vandens šildymo granulinis židinys su įmontuotu ventiliatoriumi (ZVbe ventiliatoriaus) oro ir vandens šildymui. Automatika krosnelės darbą leidžia valdyti ir pagal vandens temperatūrą, ir pagal kambario, ir pagal karšto.


Idealus sprendimas atrodytų granulinė krosnelė su vandens kontūru tiesiog stovinti svetainėje - šiltas vanduo, grindys, radiatoriai ir pilna . CENTRINIO ŠILDYMO EDILKAMIN ŽIDINIŲ KAPSULĖS - TAI TEISINGAS ŠILDYMO SISTEMOS PASIRINKIMAS NAMUI IR KARŠTO VANDENS GAMYBAI. Itin aukštos kokybės CENTROMETAL granuliniai židiniai iš Gilės inžinerija. Detalesnę informaciją ir.


Kodėl verta rinktis granulinę krosnelę? Katilai, šilumos siurbliai, kondicionieriai, rekuperatoriai, židiniai. Montuojame visų tipų dujinius, granulinius ir kieto kuro katilus, kondicionierius, rekuperatorius. Skamet S-2pirties krosnis su vandens pajungimu ir išorine pakura. Galingumas: kW oras, kW vanduo.


Gamintojas: Tim System Šalis: Serbija. Gaminiai iš marmuro, granito, onikso. Lincar,Vermont,Castings . Domina ar užtektų vien tik tokios krosneles šildymuisi . Malkinės su vandens kontūru. Nordflam LB 8PW, 4x 6x 8mm. Krosnelėms suteikiama 24mėn garantija.


Granulinis zidinys su vandens konturu

KRATKI židiniai - stilinga namų detalė už patrauklią kainą iš atstovo Lietuvoje. AQUASYSTEM ALAQS 59x43. Išeitis – šiuolaikinės granulinės krosnelės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai