2016 m. lapkričio 28 d., pirmadienis

Mokytojo veiklos savianalizė

Mūsų mokykla daro viską, kad pritrauktų ir išlaikytų geriausius mokytojus , 46. Man pavyko pasiekti, kad mokytojai mokytųsi reflektuodami savo veiklą , 26. Pagalbos ir svarbiausia pagarbos iš vietos švietimo skyrių ir politikų. Tadas Pukas: Švietimo išradimai turi padėti mokytojams lengviau dirbti.


Mokymas turi būti susijęs su tam tikrais profesinės veiklos įgūdžiais, todėl.

Tad svarbiausia užtikrinti mišrų mokymąsi, atitinkamu laiku pritaikyti tinkamiausias mokymo priemones. Ar mokyklų bendruomenė tinkamai išnaudoja turimas priemones? Emocinis klimatas mokyklose bei mokytojų kvalifikacija taip pat nesiekia.


Tarptautiškumas mokyklų kontekste suprantamas, kaip gerosios patirties. Visų svarbiausia , jog moksleiviai taip pat pastebi teigiamus pokyčius:. DELFI - Vilniuje dirbantis jaunas mokytojas Dalius Miknevičius tiki savo profesijos. Manau, kad ne tik pažymiai yra svarbiausia , bet ir tai, ko mokinys išmoksta mokykloje po pamokų – tai . Tam, kad gautų atestaciją, jie privalo aktyviai dalyvauti užklasinėje veikloje , .

Taip pat plečia akiratį, o svarbiausia – suteikia entuziazmo naujiems darbams ir. Joje pranešimus skaitys ir patirtimi dalinsis trys mūsų mokyklos mokytojos. Rajono mokyklose daugelis mokytojų stengiasi mokiniams suteikti kuo daugiau.


Ar svarbiausia bus mokymo(si) metodai, labiau atitinkantys mokinių . Pati svarbiausia mokytojos veikla – kruopštus, nuoseklus ir atsakingas. Pedagogų veiklos , kuriant mokyklos bendruomenę, atvejo analizė remiantis. Kauno Pilėnų pagrindinės mokyklos mokytojų patirtis „Mokomės vieni iš kitų“. Pamoka – svarbiausia ugdymo(si) proceso dalis.


Planuodami veiklą , keliame sau uždavinį tobulinti pamoką, kaip svarbiausią ugdymo proceso . Lygmenys yra įvairūs ( mokytojo – mokyklos – bendruomenės – savivaldybės.). Mokykla yra vaikystės ir jaunystės namai, kuriuose puoselėjama žinojimo, meilės ,. Svarbiausia , kad mokytojas tampa pagalbininku, o mokiniai. Balserienė apdovanota LTSR.


Kas pasakys, kokia yra svarbiausia pamoka? Metų mokytoja Labūnavos pagrindinės mokyklos pradinio ugdymo mokytoja. Darbo patirtis Vilniaus „Sietuvos“, „Ryto“ vidurinėse mokyklose.

Dalyvavo mokytojų veikloje kuriant Nacionalinių brandos egzaminų koncepciją. BP kontekste aspektų ir kitų mokyklos veiklos rodiklių sąsajas, t. Jei anksčiau buvo svarbiausia , ką mokytojas papasakos, ko išmokys vaikus, tai dabar. Turėtų gebėti atrinkti svarbiausią informaciją nuo antraeilės. Viva mokyklos klasių mokytojai.


I klasės mokytojos asistentas. V klasės mokytoja , lietuvių kalbos mokytoja. Visų trijų aspektų tyrimas gali padėti optimizuoti žmonių bendrą veiklą ir jų santykius. Mokykloje svarbūs ne tik mokinio santykiai su mokytoju.


Kai vaikai pradeda eiti į mokyklą , lankyti įvairius būrelius, meno ar sporto. Agentūros projekto „ Mokytojų rengimas inkliuziniam švietimui“ veiklos. Mokytojų dienos proga pakalbinome metų darbo patirtį turinčią.


Gera mokykla – tokia, kurioje vyksta normali, kokybiška ugdomoji veikla. Jūsų mokytojas dėl savo polėkio, pedagoginio talento ar išskirtinės charizmos yra mylimas visos mokyklos ? O svarbiausia tai, kad ji yra mokinių mylima! Mokytojos veiklos horizontai siekia nuo gimnazijos, Tabariškių bažnytėlės iki Europos Parlamento Briuselyje.


Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos direktorius Jonas Cesevičius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai