2016 m. lapkričio 23 d., trečiadienis

Kavinės kaune senamiestyje

Kavinės kaune senamiestyje

Kauno senamiesčio kavinių žemėlapis. Kavinė -baras „Viva Kaunas. Kaune yra atidarę net keturias kavines. GERO ALAUS PARDUOTUVĖ Kaunas. Coffee Inn - senamiestyje.


Nuoširdžiai dėkojame, kad apsilankėte mūsų kavinėje , kuri, mes tikimės, suteiks Jums šilumos ir draugiškumo bei taps vieta, į kurią norėsis sugrįžti. Istorijos autentika ir prabanga dvelkiantis viduramžių interjero restoranas. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Reviews Cozy small pub with delicious food! Jau beveik senamiesčio klasika – pusryčiauti čia smagiausia vartant . Joje įsikūrusios kavinės bei restoranai kviečia stabdyti laiką mėgaujantis puikiais Lietuvos virtuvės . Darbas kasos aparatu, klientų aptarnavimas, sumuštinių ir salotų gaminimas, karštų ir šaltų gėrimų ruošimas, . Lauko kavinių staliukai ant Vokiečių gatvės šaligatvio.


Senamiesčio vyninė, baras, Denisa, UAB. Džiaugiuosi galėdama Jums pristatyti CHILD-FRIENDLY kavines Lietuvoje. Senajame miesto rajone įsikūrę verslininkai . O gal ieškote vietos su nakvyne vestuvėms arba kitai šventei? Arkikatedros Bazilikos kaiminystėje, unikalaus dizaino 1kv. Per neilgą gyvavimo laiką jau turinti nuolatinius klientus, bei vis.


Jūsų patogumui esame pagrindinėse didmiesčių senamiesčio gatvėse bei garsėjame prieinamomis kainomis . Piccola Italia - italų restoranai Kaune. Kviečiame į jaukią Trattoria ar modernų Ristorante. Ji yra unikali savo vieta ir prekių asortimentu, nes čia prekiaujama įvairių rūšių ir skonių rankų darbo.


O kas joje tokio kultiško? Kiekvienas alus pereina griežtą atranką, būna ragaujamas, vertinamas ir tik tuomet tampa mūsų plataus asortimento (daugiau nei 1rūšių). Mūsų katinai gavo „Certificate of Excellence“ (Aukščiausios kokybės sertifikatas) nuo didžiausios pasaulyje kelionių svetainės Tripadvisor.


Kavinės kaune senamiestyje

Pr – Ketv: 11:– 22:00. Pen – Šeš: 11:– 23:00. Išskirtinė gyvenimo kokybė. Beveik visose kavinėse lauko staliukai užimti.


IETI kūrybą ir identitetą galima apibūdinti šiais trimis žodžiais: Tradicijos – Peizažai – Meistrystė. Talutti restoranai Vilniuje ir Kaune. Skanus maistas, sočios porcijos, pusryčiai iki vėlumos bei nepamirštami įspūdžiai!


Miesto centre įsikūręs restoranas „Bokštas“, klientams siūlo didelį maitinimo ir pramogų kompleksą. Restorane paragausite ne tik. Laikai, kuomet Laikinoji sostinė išgyveno tikrą pakilimą, sugrįžo.


Jeigu sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite . Valgyk sveikai - gyvenk ilgai ! Mes surinkome keletą aktualių kavinių , barų ir kultūrinių erdvių, kurios yra mažiau. Buvę Geležinkeliečių kultūros rūmai esantys senamiesčio bei .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai