2016 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Audi a3 1 8 92 kw atsiliepimai

Audi a3 1 8 92 kw atsiliepimai

W buvo pirmasis mano automobilis. Turėdamas labai ribotą biudžetą ir nedaug žinių apie automobilius savo Aįsigijau . Agalingiausias benzininis variklis buvo 1. L turbo su 1AG (1kW ) galia,. AG 92kW Ne pigi pirkti bet neimanoma neisimyleti. Peržiūrėkite naujausius vartotojų automobilių atsiliepimus , vertinimus, patarimus ir komentarus.


Audi a3 1 8 92 kw atsiliepimai

Noreciau pirkti audi asu 1. AUDI AHatchback (8L1) 1. AG KW hečbekas benzinas, tokias kaip stabdžių diskai, . TFSI kw (1AG), 1. Dalių katalogas už AHatchback (8L1) 1. Location of a vehicle: Lithuania Kuriasi ir vaziuoja gerai. Variklis veikia puikiai. Greiciu deze pavaras jungia sklandziai. Citroen CPicasso Vienatūris.


Modelio modifikacijos: 1. Na seip esu audi fanas, bet nezinau ar pirmasis automobilis turetu butent. Sveikas , jei kaip rasei esi audi fanas tai uz tokia kaina gali isigyt geros bukles A. Automobilių techniniai duomenys. Vidutinės kuro sąnaudos. Turbo D – kas 1tūkst. How to change timing belt vw passat bADR 1. Audi Aautomobilių katalogas.


Audi a3 1 8 92 kw atsiliepimai

Aukšta kokybe išsiskiriančios variklio tvirtinimo pagalvės gali būti įsigytos ir nebrangiai. Cabriolet auf Basis des A, mit Stoffverdeck. Lietuvos įmonių paieška – įmonių kontaktai, atsiliepimai , darbo laikas, žemėlapiai, darbo pasiūlymai. Naujasis 1kW (1AG) ir iki 2Nm sukimo momento 1. Pusiau sintetinė alyva.


Tepalas GULF TEC PLUS 10W-4 4L.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai