2016 m. lapkričio 14 d., pirmadienis

Etsy individuali veikla

Ornamentas yra piešinys, kuriam būdingas ritmingas dalių . Skydo ornamentų juostos. Biržuvėnų dvaras, Kairiškių dvaras. Straipsnio objektas – Žemaitijos etnografinio regiono medinių ponų namų stogų elem entų . Epoxy polimeru dekoravimo galimybė. Tokiu būdu išgaunami spalvoti, įvairių raštų ir formų ornamentai. Prekės kodas: Ilgis (mm), Plotis (mm), Storis . Gaminama iš aukštos kokybės beržo faneros Parduodami vienetais, galima rinktis komplektą.


Perkant komplektą kaina derinama. Po Žagarės trobyčių kur beeičiau, kur bevažiuočiau, akys naršo po medinių namų kampus ir pastoges, virš langų, abipus durų, . Be per daug puošnių spalvų, tik pirmosios paprastos. Visos už prekę gautos lėšos bus skirtos VšĮ . Mediniai sprąsčiai audimui. Visuomet žvilgsnį patraukia ornamentai ant medinių namų – žalčiukų, tulpių, trikampių ir kitais . Tradicinių medinių namų puošmenų gamyba.


Jis didelio tūrio ir labai paprastos konfigūracijos, simetriškas, iš tolo matomi išlikę langų ornamentai ir, be jokios abejonės, balkonas gatvės . Sidabro spalvos ir pasidabruotos detalės, mediniai pakabukai. Už šį „SOS gyvūnų“ paramos krautuvėlei padovanotą papuošalą nuoširdžiai dėkojame Godai. Galbūt kažkam atrodo kad senoji, tradicinė medinių pastatų puošyba yra tik. Užsakydami, komentaruose parašykite kokios formos ornamento pageidaujate.


Nemokamų nuotraukų paieška pagal raktažodį - mediniai ornamentai. Nuo seno tikėta, jog šie tradiciniai ornamentai turi magiškų galių ir apsaugo. Produkto pavadinimas: medinis Kalėdų eglutės ornamentas 1) Forma spalva ir dydis gali būti pritaikyti.


Logotipas: spausdinimas, štampavimas arba lazeris ir. Raižomi darbo įrankiai. Koplytėlė stačiakampio plano su atvira anga pagrindiniame fasade, joje – medinė skulptūrėlė. Koplytėlę puošia mediniai ornamentai iš šonų, ją užbaigia . Bohemijos dovanos - rankų darbo mediniai kalėdiniai papuošimai su nuotrauka - moteriškos žiemos. Pagaminta iš čekiškos medienos.


Užsakymų ir kitais klausimais prašome kreiptis el. Nuotraukos pažymėtos raktažodžiu ornamentai. Rankų darbo, aukštos kokybės, iškirtiniai knygų skirtukai. Paremta įvertinimais.


Liaudies mediniai koplytstulpiai, palyginus su stilinėmis koplytėlėmis, yra daug įvairesni,. Jų architektūrinį-meninį pobūdį sudaro ne tik ornamentai , bet ir stiebų. Išlikusių medinių daiktų fragmentai kalba apie jų dekoratyvumą ir. Siūlome platų įvairių dekoro elementų pasirinkimą. Drožtinės (drožinėtos) medžio detalės tai - medinės . Pasidalinti: AddThis Sharing . Sudėtingų ornamentų spalvinimo knyga, sukurta žymios lietuvių iliustratorės ir animatorės Jūratės Leikaitės.


Spalvinant sudėtingų ornamentų kompozicijas . Kartoninė detalė Forever - kampo ornamentas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai