2016 m. rugsėjo 30 d., penktadienis

Seminarai pedagogams

Lietuvos vaikų ir jaunimo centras – didžiausia neformaliojo ugdymo įstaiga Lietuvoje, siūlanti daugiau nei 2įvairiausių veiklų vaikams, jaunimui ir . TIKRI MOKYMAI - tai kvalifikacijos tobulinimo renginiai – seminarai, paskaitos, praktikumai . Dirbame su visos Lietuvos mokymų centrais. Mokymai parengiami pagal pedagogų poreikius ir pageidavimus. Nemokami mokymai ir seminarai pedagogams ir . Stresas ir jo įveikimo būdai.


Seminarai pedagogams

Kaip atpažinti streso požymius savyje ir kituose? Praktinis seminaras „Kolegialus bendradarbiavimas: profesinės draugystės,. Kauno miesto savivaldybės ugdymo įstaigų vadovams, pavaduotojams seminaras. Dalyviai - asmenys, neturintys pedagogo kvalifikacijos, bet norintys įgyti teisę . Parodos, seminarai ir konferencijos mokytojams ir pedagogams. Nacionalinės švietimo agentūros svetainė.


Kvalifikacijos tobulinimo seminaras „Dalykinis integravimas karjeros. Kaip padėti vaikams labiau pasitikėti savimi? Artimiausiu metu mokytojams ir Ikimokyklinio ugdymo įstaigų vadovams, Ikimokyklinio ugdymo pedagogams siūlome šiuos seminarus: . PEDAGOGŲ KVALIFIKACIJOS TOBULINIMAS. Psichologiniai seminarai pedagogams ir tėvams 1. Pasakose slypinti išmintis ir simboliai: praktinis darbas su pasaka remiantis jungiškąja psichologija. Soros International House mokytojų kvalifikacijos tobulinimas: seminarai.


Tai vienos dienos renginiai organizuojami tam tikra mokytojams aktualia tematika. Esame akredituota institucija, vykdanti mokytojų ir švietimo pagalbą teikiančių specialistų kvalifikacijos tobulinimą. Pedagogų ir švietimo pagalbos specialistų kvalifikacijos tobulinimo pasakų pagrindu seminarai (asmenybės ugdymo(-si) vadybos užsiėmimas).


Praėjusioje parodoje pasiektas Lietuvos piešinių rekordas. Ugdymas lauke: kaip auginti laimingą vaiką? Seminarų pobūdis ir temos atliepia laikmečio. Ką veikti su vaikais lauke?


Ar pakanka jiems smėlio dėžės ir . Centras yra atviras ne tik vietos, bet ir kitų rajonų pedagogams. Specialiosios pedagogikos ir psichologijos centras, įgyvendindamas Valstybinės smurto artimoje aplinkoje prevencijos ir pagalbos teikimo nukentėjusiems . Gerbiami edukatoriai, kviečiame Jus ir aukštesniųjų klasių moksleivius į tarptautinę aukštojo ir vidurinio mokslo bei karjeros parodą. Jūsų laukia karjeros ir . Nuotoliniai seminarai pedagogams. Kategorija: Paslaugos Pirkėjas: Jonavos rajono Šveicarijos pagrindinė mokykla.


Lietuvos olimpinė akademija - visuomeninė sporto organizacija, sauganti ir plėtojanti olimpines idėjas, kultūrinį olimpinio sąjūdžio palikimą. Iliustracija Tomo Karolio Kucharskio. Whatansu patirtiniai mokymai ikimokyklinio ir mokyklinio ugdymo pedagogams suteikia efektyvius įrankius, įgalinančius kurti pozityvų pokytį klasės, grupės, . Nors paskutinis metų mėnuo kaip visada gausus darbais ruošiantis didžiosioms Kalėdų šventėms, tačiau dar gruodžio mėnesį vadovai ir pedagogai gilino žinias. BALANSAS TARP DUOTI IR IMTI, KALTĖ IR ATLEIDIMAS SANTYKIUOSE. Kodėl kartais geri norai nepadeda?


Seminarai pedagogams

MEILĖS VYSTIMOSI STADIJOS IR . Pedagogams bus pasiūlytos ir savo darbo (įsi)vertinimo lentelės bei kitos. Vaizdo seminarai ir tiesioginės transliacijos internetu. VŠĮ ,,Mokymų ir psichologinio konsultavimo centras“ rugsėjo mėnesį organizuoja seminarus pedagogams ir pagalbos mokiniui specialistams.


Lektorė Jelena – Elena Valiulienė muzikos mokytoja ekspertė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai