2016 m. rugsėjo 23 d., penktadienis

Mini šaldytuvas skelbiu

Mini šaldytuvas skelbiu

Parduodame naudotus šaldytuvus - mini barus. Viršutinė dalis nešaldo tik palaiko šiek tiek žemesnę temperatūrą. Galima jungti į V ir į 2V tinklą. Baby artiko mini šaldytuvas.


Mini šaldytuvas skelbiu

Vaikiška virtuvėlė su daug virtuvės aksesuarų ir tikroviškai atrodančiu maistu. Virtuvėje yra orkaitė, šaldytuvas , degikliai, kriauklė ir lentynos. LED vidinis apšvietimas. Naudotas šaldytuvas apie Atlant. Reguliuojama temperatūra.


Temperatūros diapazonas:. Prieš mėnesį pirktas šaldytuviukas, naudotas tik savaitę kaip pakaitinis. Nuoroda į pardavėjo web: . Tai ne tik virtuvė - bet ir mini maisto prekių parduotuvė. Spalvinga, graži pakuotė - tad.


Ieškau pirkti mini kelioninio šaldytuvo su baterijomis vaistams gabenti. Automobilinis šaldytuvas Kaina 45€ (1-nuotrauka) - Tinklo įtampa: DC 12V. Buvo minimaliai naudojamas sodyboje.


Mini saldytuvas litru talpos. Saldytuvo aukstis 35cm,plotis 35cm,gylis 45cm. Aukstis 49cm,plotis 47cm,gylis 45cm. Nedidelis šaldytuvas , tinkantis tiek namuose, tiek ofise.


Visi mazas saldytuvas skelbimai - mazas saldytuvas skelbimų paieškos rezultatai Alio. TOPO CENTRAS - didžiausias buitinės technikos ir elektronikos mažmeninės prekybos tinklas Lietuvoje. Pirkite internetu ir atsiimkite net parduotuvėse!


Skelbiu Dovanoja Baldus. Pristatymas Vilniuje, Kaune ir kituose miestuose. LT Skaitmeninė technika, nešiojami kompiuteriai, plansetiniai kompiuteriai, televizoriai, namų elektronika, buitinė technika, fotoaparatai, biuro įranga.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai