2016 m. rugsėjo 7 d., trečiadienis

Atiduodu telefona nemokamai

Atiduodu telefona nemokamai

Atiduodu vaiko isaugtus drabuzius. Visi dovanoja telefona skelbimai - dovanoja telefona skelbimų paieškos. Visi skelbimai - skelbimų Dovanoja daiktus ir gyvūnus kategorijoje paieškos rezultatai Alio.


Jeigu kas norite jas išgelbėti,- atiduodu. Aš visokias sulčiaspaudes, roges, senus telefonus , skanerius ir tt. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi! Domina mobilieji telefonai?


Mobiliųjų telefonų skelbimai, pasiūlymai, kainos. Esate verslo vadovas ar verslininkas? Ar norite isigyti ivairiu pirkiniu? Kiti skelbimai pagal žodžius: atiduodu.


Dovanoju atiduodu geriam zmonem telefona ir automobili Geriem zmonem ar jaunai skelbimai. Pasinaudodami šiuo portalu galite nemokamai parduoti butą, namą, sodą, automobilį, telefoną ar bet kokį kitą turtą, taip pat galite reklamuoti bei siūlyti savo. Parduodu, nes pakeiciau telefona.


Parsisiunciau, deja man nepatinka nes didina telefona ,toks gan . Nors internete skelbiasi ne viena firma, nemokamai išvežanti seną buitinę. Pavyzdžiui, televizorius keič . Daugiau apie HTC One M 60eur atiduodu Kaune. Gal kas gali padovanoti nebereikalingą seną telefoną arba kelis, kad galėčiau susisiekti su vaikais? Jei reikes siunciu registruotu nemokamai.


Atiduodu telefona nemokamai

Nemokamai Prisiregistruok cia ir laimek Telefona ! Dabar policija nori iš manęs telefoną konfiskuot ir pridėt prie bylos. Bet kaip supratau, jei atiduodu , tai atgaut sansu mazai. Jei nesate užsiregistravęs ir norite tai padaryti nemokamai - spauskite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai