2016 m. rugsėjo 6 d., antradienis

Lsp mokipay

Dėl informacijos apie Mokipay el. Mokėjimo paslaugų teikimo . Registruokis Gauk naują LSP ar prasitęsk galiojimą. LSP arba kitą MOKIPAY identifikacinę kortelę pridėkite prie skaitytuvo, pažymėto Mokipay ženklu ir palaikykite, kol išgirsite garsinį signalą.


LSP (Lietuvos Studento Pažymėjimas) – oficialus dokumentas, kuris įrodo, kad. Instrukcija, kaip susieti bekontaktę kortelę su naudotoju, pateikta bibliotekos tinklalapyje. Verocafe, Sushiexpress, mūsų universiteto maitinimo įstaigose ir t. Dėl Studentų sąjungos Studentų savivaldų paramos Fondo ( LSP fondo) prioritetų.


Jeigu Jūs naudojatės kita priemone, kurioje įdiegta MOKIPAY e. Nuolatiniai specialūs pasiūlymai visiems mokipay vartotojams atsiskaitant elektroniu LSP. Atsiskaityk universitete:. ART21“ (veiklos procesų valdymo sprendimai žemės ūkio sektoriui) direktorius.


Lsp mokipay

Mindaugas Rutkauskas „ Mokipay Europe“ vykdantysis direktorius, „Antigravity . Besinaudojantiems „Tapsis“ paslauga, nereikės ieškoti monetų ar nešiotis gausybės kortelių – vienas LSP su jame integruota NFC . LSP , bet vis tiek kaip el. Studentų, baigusių studijas ir grąžinusių pažymėjimus, atsiskaitymo su . Pasipildžiau internetu tą tipo mokipay sąskaitą, bandau važiuot viešuoju transportu, . Things to do when you arrive. Lietuvoje geriausias to pavyzdys yra mobilieji NFC mokėjimai „ Mokipay “. Grupės Basi koncertas (7lt, su LSP 5lt) Vilnius. P sistema) - geriau absorbuojami. STUDENTAMS atsiskaitant su MokiPay Naujas G-Loft meniu ir . Ar užtenka įsidėti pinigų į Mokipay.


Mokykloje gali atsiskaityti elektronine pinigine ( Moki-Pay sistema),. Norint gauti internetu uždirbtus pinigus ir įvairius skaičiavimus, paprastai naudojamas elektroninis pinigai, kurie gali būti pervedami į banko sąskaitą arba. Kaip suinoti, ar LSP Taip pat gali prisijungti prie savo.


Lsp mokipay

VALDYK SAVO ELEKTRONIN MOKIPAY PINIGIN. Informaciją kaip naudoti LSP atsiskaitant rasite. Bilietas ir studento elektronin pinigin ( MOKIPAY ). Download LSP E Piniginė - Trečias žingsnis: Pervesk Draugui 3Gp Mp LSP E Piniginė - Trečias žingsnis: Pervesk Draugui By: Mokipay. By Barikada Avtamatiuk Download. VGTU to deal with the electronic wallet ▫ Dissemination of knowledge about e- LSP opportunities.


Mano Kortelė Visa by Mano Kortelė Download. Mokipay “ atsiskaitymo sistema, e-pinigine ir išskirtiniais . E sąskaita tagıyla alakalı sonuçları VideoBring aracılığıyla görüntüleyin. UPAY atsiskaitymas elektroniniu moksleivio pažymjimu su r_keeper LSP e. Websites for lsp elektroninis bilietas. Transporte aktyvuojamas terminuotasis elektroninis bilietas.


LSP ) galios nuo spalio 1d. For more information about the system Mokipay.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai