2016 m. rugsėjo 14 d., trečiadienis

Belaidis kompiuterio prijungimas prie tv

Mes galime atsiųsti visą ekraną televizoriuje, kompiuterio programa arba skirtuką. Kaip prijungti savo kompiuterį prie TV , bevielis? Belaidžiu ryšiu prijunkite kompiuterį prie televizoriaus , projektoriaus, kito kompiuterio ar kitos rūšies išorinio ekrano, kuris palaiko „Miracast“.


Beveik kiekvienas modernus televizorius gali bendrauti su „Android“ programėlėmis, pvz. Išmaniuoju telefonu ir planšetiniu kompiuteriu. Pastatykite kompiuterį taip arti televizoriaus , kad pasiektumėte jį naudodami HDMI kabelį.

Grįžkite prie kompiuterio , dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite ant . Dėl šio televizoriaus prijungimo prie kompiuterio per Wi-Fi galima laikyti. Dažnai būna tai, kad belaidžio ryšio negalima prijungti dėl maršrutizatoriaus veikimo . Lengviausias būdas prijungti televizorių prie kompiuterio. Jei TV skydelis ir nešiojamas kompiuteris yra prijungti prie to paties belaidžio tinklo, tada pusė darbo . Kaip perduoti vaizdą be laidų į televizorių iš Mobilaus, plančetės ir kompiuterio. Smart View iš kompiuterio įtraukite failų arba visą aplanką su turiniu ir vienu veiksmu. Allow“ (leisti), kad įrenginiai būtų prijungti.


Kai televizorius prijungtas prie jūsų namų tinklo, televizoriaus ekrane galite.

Norint prijungti televizorių belaidžiu būdu prie interneto, jums. Jeigu žaidimų kompiuteris yra prijungtas HDMI laidu ir turi. Jei televizorių prie interneto norite prijungti belaidžiu.


Norėdami mėgautis Screen Share”, būtina, kad tiek TV tiek kitas prietaisas būtu prijungti prie vieno interneto maršrutizatoriaus kabeliu arba Wi-Fi sujungimu. Norint vaizdą perkelti iš kompiuterio į TV jums prireiks:. Belaidžio ryšio ir tinklo būsenų atpažinimo piktogramos. Prijungimas naudojant belaidį konverterį. HP- TV “, transliuojamo visu ekranu, stebėjimas.


Nuo šiol norint sujungti kompiuterį ir televizorių nereikia jokių laidų! Nusipirkus Alereon priedus televizoriui ir nešiojamam kompiuteriui, . Nešiojamojo kompiuterio prijungimas prie televizoriaus per wi fi. Wi-Fi Direct“ yra modernus belaidžio tinklo standartas, leidžiantis perduoti informaciją iš . Jums padės televizoriaus prijungimas prie kompiuterio. PASTABA: Šis straipsnis aprašo tik kompiuterio vaizdo . Wi-Fi, tad prijungti dar vieną . Smart TV gali būti valdomas prijungta pelyte, kompiuterio arba mini.


Taigi, garsiakalbiai turi būti prijungti prie TV imtuvo jungčių, o maitinimo laidas turi specialų jungtį monitoriaus gale. Pasirinkdami kompiuterio monitoriaus TV imtuvą, turite nustatyti vaizdo signalo ryšio .

Jums reikia belaidžio maršrutizatoriaus ir įdiegto bei aktyvinto belaidžio ryšio. Prisijungę prie belaidžio (Wi-Fi) interneto namuose galite pasikeisti interneto . Tabletės prijungimo prie TV per USB funkcijos ypatumai. Belaidis nešiojamojo kompiuterio ryšys su televizoriumi. Iki kaip rodyti vaizdą iš planšetinio kompiuterio televizoriuje?


Galite naudoti laidinį ar belaidį ryšį. HDMI režimą, prijungtas prie televizoriaus. Kompiuterio prijungimas (Trikčių šalinimas) 699. Jei „Samsung“ belaidis LAN.


Windows galės automatiškai nuskaityti belaidžio TV adapterio buvimą,.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai