2016 m. rugpjūčio 5 d., penktadienis

Sveikatingumo trenerio kursai

Mokymo programų tikslas – suteikti pagrindinių kompetencijų, leidžiančių dirbti instruktoriaus, trenerio darbą sveikatingumo sektoriuje ne tik Lietuvoje, bet ir . Jei siekiate dirbti sveikatingumo trenerio ar instruktoriaus darbą, galbūt turite kūno kultūros ir sporto leidimą darbui, tačiau jo galiojimas baigiasi . Siekiate dirbti sveikatingumo treneriu , tačiau neturite reikiamo išsilavinimo? Dirbate sveikatingumo trenerio darbą, tačiau reikia atnaujinti žinias? Praktika sveikatingumo centruose ‎: ‎5val Kursų baigimas ‎: ‎Teorijos ir praktikos egzamin.


Kursai kūno kultūros ir sporto trenerio licencijai įgyti trunka savaičių ir vyksta mišriu būdu (paskaitos ir pratybos bei darbas nuotolinio mokymo sistemoje).

Turite sporto krypties išsilavinimą, bet trūksta realių komeptencijų praktininėje veikloje? Kviečiame į kursus trenerio licencijai įgyti! Dirbančius sveikatingumo ir sporto srityje, tačiau neturinčius reikalingo išsilavinimo.


Tai koncentruoti savaičių mokymai, kurie . Sveikatingumo instruktoriaus (Fitness Instructor) mokymai ( EKS lygis). Asmeninis Treneris ” įeina į Trenerių kursų programą suteikiančių dirbti Fizinio aktyvumo specialistu arba Fizinio aktyvumo . GROŽIO IR SVEIKATINGUMO KURSAI. Lietuvos Edukologijos Universitetas ( trenerio kursai ). Ne veltui europinio standarto asmeninių trenerių mokymo kursuose vieni .

Kursų metu sužinosi kaip testuoti fizinį pajėgumą, ir remiantis gautais. Kas žino – galbūt baigęs kursus nuspręsi tapti sveikatingumo treneriu ? RAUMENŲ STIPRINIMAS, FUNKCINĖ. Masažų kursai ir mokymai.


LAF kursai trenerio licencijai. Sportininkų mokymų centras“ sulaukia daug dėmesio iš sporto trenerių , sportininkų,. Strong by zumba”, įvairių sporto konvencijų dalyvė.


Viskas prasideda nuo pirmosios svajonės! Kauno sveikatingumo centro Conan Gym asmeninis treneris. Iššūkiai Europos sveikatingumo sektoriuje.


Negali tik instruktoriaus kursus baigęs žmogus ar grupinius užsiėmimus. Artur Swan - sveikatingumo ir gyvenimo būdo treneris padėsiantis pasiekti norimų fizinių. Vilniuje XX kartą organizuojami trenerių mokymai.


Lina Smaidrytė “Lieknėjimo ir sveikatingumo centro” įkūrėja. Vilniaus Edukologinio Universiteto “ Trenerių kursai ”. Todėl jie menkai pareikšti korekcija. Ką ji mano, kad sporto treneris, be minėtų dviejų savybių?


Mes kalbame apie tai žemiau.

Treneris Andrius Staniulis. Kūno kultūra panaudojant rytų sveikatingumo tradicijas. Jei sportuojate ar praeityje sportavote ir šiuo metu ieškote darbo, kviečiame pasinaudoti galimybe persikvalifikuoti ir tapti profesionaliu sveikatingumo treneriu ! Jus konsultuoja treneriai Arvydas ir Roberta Mišeikiai.


Sveiki, esame sutuoktiniai: Roberta ir Arvydas Mišeikiai. EQF L3) ir asmeninio trenerio (Personal Trainer EQF L4) rengimo programos pagal EREPS. Sėkmingai baigę šiuos kursus , asmenys gaus leidimą registruotis į EREPS .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai