2016 m. rugpjūčio 22 d., pirmadienis

Naudotos skalbimo masinos

Naudotos skalbimo masinos

Išrašome kasos orderius ir sąskaitas . Naudotos Vokiskos skalbimo. Visi naudota skalbimo masina skelbimai - naudota skalbimo masina skelbimų paieškos rezultatai Alio. Vilniaus mieste atvežame nemokamai. Naujos, su garantija ir naudotos skalbimo mašinos. Reikiamą modelį savo mieste.


Naujos ir naudotos skalbimo mašinos ELECTROLUX, BOSCH, SIEMENS, MIELE. Domina buitinės skalbimo mašinos , džiovyklės? NAUDOTOS AUKŠTOS KLASĖS SKALBIMO MAŠINOS , KAUNAS. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos.


Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Skalbimo mašinos Šilutėje ir Šilutės rajone. Tegu apie tai sužino visi! Raskite paslaugas pagal raktažodį naudotos skalbimo masinos visoje Lietuvoje. Darbų pavyzdžiai, paslaugų kainos, rekomendacijos.


Kai pradėjome pardavinėti naudotas skalbimo mašinas , apie „Topo grupę“ nebuvo dar jokių minčių. Tuo metu buvau jaunas, auginau vaikus ir . DELFI - Artėja metas, kai lietuviai sugedusias skalbimo mašinas ir šaldytuvus mes lauk, kaip ir vokiečiai. Foto, Mažai naudotos Vokiškos Švediškos skalbimo mašinos indaploves džiovyklės ? Buitinės technikos remonto laikai eina . Automatinę skalbimo mašiną Electrolux.


Labai geros būklės, veikiančią Beko skalbimo . Skalbyklių skalbimo priemonių stalčiai (107) . Parduodu labai mažai naudota skalbyklę. Nauja, su defektais ir naudota buitinė technika geromis kainomis. Laisvai pastatomos ir įmontuojamos, įvairių išmatavimų skalbimo mašinos skalbiniams iki kg.


Naudotos skalbimo masinos

AEG, BOSH, BEKO, WHIRPOOL - išsirinkite sau patinkančią. Visgi, naujas šaldytuvas ar skalbimo mašina gali kainuoti per daug. Todėl dažnam pirkėjui labiau rūpi naudota buitinė technika, kurios pas mus taip pat galite . Pardavėjo kontaktus ir skelbimą skaitykite svetainėje vilniuje.


O už naudotos ir nebereikalingos buitinės technikos išvežimą ir išmetimą. Vytautas Vyštartas remontuoja šaldytuvus, skalbimo mašinas , pildo automobilių kondicionierius, prekiauja naudota.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai