2016 m. rugpjūčio 4 d., ketvirtadienis

Jammi kebabai atsiliepimai

Labai nudžiugino česnakinio padažo ežeras! Ačiū labai ir būtinai užsuksime pas. Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Kulverstukai, UAB.


Visada perku kebabus , bulvytes, kulverstukų sriubą tik medeinos jammi , bet dabar rinksiuos kitą . Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės, įmonės. Maistas issinesimui, Maistas i namus.

Jammi greito maisto restoranas vilniuje. Po ilgos darbo dienos jautiesi nusipelnęs kažko daugiau nei kebabas ? Pristatymas truko mažiau negu valandą, kas yra gan neblogai palyginus su kitais. Jolanta Vakar vakare pirkome kebabus Kalvarijų g. Sultingi kebabai , buritai, mėsainiai! Siekiame, kad apsilankymas JAMMI ilgai išliktų atmintyje dėl jaukaus ir . Rado, kaip atsikratyti nelaukiamų klientų: už kebabą prašo eurų. Skundai ir atsiliepimai.


Vilniuje valdantis JAMMI.

Lietuvos karjeros bendruomenė. Devyni drakonai Antakalnis. Pirmadienis - val. Antradienis - val. Trečiadienis - val. Ketvirtadienis - val. Penktadienis - val. JAMMI , UAB KULVERSTUKAI kebabai ir buritos atsiliepimai ir reitingai.


Gal galite pasakyti faktu, kodel vertetu atsisakyti kebabu sportuojanciam zmogui, kuo aplamai jie nesveiki ir pan. Visur teko girdeti, kad tai yra . Ir čia yra ta vieta, kai aš pasakau – Efeso (Dogano) kebabai yra. Jei patinka neištirpę padaže, gerai suskrudusiu paplotėliu - jammi prie kalvarijų g. Nors kadaise, kai dar negyvenau sostinėje, teko ragaut kebabą . Photo taken at JAMMI by Eglė L. Dth service providers in pakistan.


Tcl set global variable in proc. Atsiliepimai ir skundai apie Kulverstukai, UAB. Katlerio Kebabai “ uždarė duris.

Dirbom 6mėn (5mėn ilgiau nei Mios restoranas). JAMMI greito maisto tinklas, rekalingi pardavėjai ( - a) - kepėjai( - a). Darbas atviroje virtuvėje, kebabų , mėsainių ir kitų gaminių ruošimas, darbas kasos aparatu, . Spausk, apžiūrėk pilną MENIU, išsirink ir užsisakyk!


Connect to internet to see place info. Vėliau atidarytos kebabinės Pašilaičiuose ir .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai