2016 m. rugpjūčio 2 d., antradienis

Merino vilna naujagimiams

Merino vilna naujagimiams

Europos gamintojų drabužiai iš merinosų vilnos kūdikiams. Natūralaus pluošto audiniai su unikaliomis savybėmis. Labai ploni lyg šilkiniai merinosų vilnos. Meškučio medžiagos, pilkos s. Atsakymas paprastas – merino vilna gaunama iš gamtos.


Merino vilna naujagimiams

Unikali merino avių rūšis yra auginama tik natūraliomis sąlygomis: gryname ore, . Paremta įvertinimais. Drabužėliai iš merino avių vilnos. Merino vilnos smėlinukas su šilku. Audiniai iš merino vilnos puikiai tinka ir apatiniam . Pledas pagelbės namie, lauke.


Nuostabi dovana kūdikiui, naujagimiui aplankynų proga, krikštynų, gimtadienio proga. Pirmosios neišnešiotiems naujagimiams skirtos drabužių kolekcijos kūrėjai . Kombinezonas merino vilna su šilku. Megztukas, merino vilna.


Išmatavimai: visas ilgis nuo juosmens cm. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Ne tik pataliukai, bet ir merino vilnos rūbeliai yra be galo geri :thumb: Mellis . Tapukai skirti nevaikštantiems mažyliams. Naujagimio kepurėlė išvirkščiomis siūlėmis. LORITA kepurė, merino vilna su šilku, art.


Itin svarbi naujagimiui , saugo odelė, jos nedirgina. Gaminiai iš merino vilnos , medvilnės ir lino. Kas žinotina apie kūdikio patalynę? Kaip aprengti naujagimį ? Pavyzdžiui, merino vilnos rūbai geriausiai tinka naujagimiams. Taigi šiandien susipažinkime su ekologiška merino vilna , apie kurią mums papasakos GREEN ROSE parduotuvės įkurėja Aistė Vyšniauskaitė – Stanevičienė.


Merino vilna naujagimiams

Tinka nešioti pirmus du-tris kūdikio mėnesius. Pagamintos iš 1 merino vilnos. RosariosCamwool (kupranugarių, merino vilna ) mezgimo siūlai. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Prekiaujame įvairaus pluošto sertifikuotų audinių produkcija iš ekologiškos medvilnės, lino, merino vilnos , bambuko pluošto.


Ekologiškos, šiltos ir praktiškos. Kojinytės yra vienas iš tų daiktų, kurie yra būtini gimusiam mažyliui ar mažylei. Kojinaitės suteikia malonios šilumos, palaiko optimalią temperatūrą, bet kartu yra nestoros, patogu . Viduje minkštas ir švelnus medvilninis trikotažinis pamušaliukas. Nugaroje ir priekyje trikotažinis įsiuvas, kuris . Platus merino vilnos siūlų pasirinkimas Mezgimui. Susisiekite ir mes Jums patarsime!


Viena tokių — merino vilna , iš kurios gaminamus rūbelius ir patalus pamėgo daugelis. Explore photo and video images on Instagram, latest posts and popular posts. Toks pats paprasčiausias, iš švelniausios plonos merino vilnos.


Tai premium klasės gaminys iš 1proc.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai