2016 m. gegužės 2 d., pirmadienis

Gps antena automobiliui

Automobilių garso aparatūra, priedai. Audi RNS-E, RNSE-PU navigacijos įrenginį su naujo tipo jungtimis. Klijuojama automobilio antena su stiprintuvu. Prekių palyginimas (0). Skelbimai pagal raktinį žodį „navigacijos- antena “.

Paskirtis: papildoma išorinė antena automobiliams su metalizuotais langais ir . Vieni automobilių antenas montuojasi, nes jos, esą, puošia automobilį. CB antenos magnetinės ir įgrežiamos gera kaina! Perkant anteną , jos suderinimas visiškai NEMOKAMAS! Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.


Raskite reikiamas dalis ir įsigykite jas internetu. Ieškote Kėbulo dalys savo automobiliui už gerą kainą internetu dalimis?

Visi palydovine antena automobiliui skelbimai - palydovine antena automobiliui skelbimų paieškos. Aprašyti automobilyje naudojamų informacinių technologijų internete numatomas. Lemputės automobiliams. Jei savo automobilyje susidursite su šia problema, Jums teks įsigyti ir įstatyti išorinės antenos. Taip pat duomenys , įvykiai , valdymas GSM ryšio pagalba galimi ir per Jūsų paskyrą esančią serveryje.


Labai praverčia ir programėlės, padedančios rasti savo automobilį didelėje. Tam telefonui reikia nustatyti, kur yra artimiausios GSM ryšio antenos. Pasirodo buvo kalta antena ant stogo, ją pasikeičiau ir viska . Gal kas yra matę kinietiškuose shopuose? UAB Šiaulių Altas – visos autoserviso paslaugos visų markių automobiliams.


GPS seka automobiliui. Signalą slopinti gali tiek betoninė siena, tiek automobilio stogas, tiek . Pats laikiklis tvirtinamas prie automobilio vėdinimo grotelių. Dėl magnetinio tvirtinimo prietaiso dydžiui netaikomi jokie apribojimai. Metalinės magneto plokštelės .

Nenutuokiu kur tas gps ikistas ir kaip atrodo. Apie kokią anteną kalba eina? RYŠIO STIPRINTUVAI IR ANTENOS Action, ART, Asus. Galingais magnetais įrenginys saugiai tvirtinamas prie automobilio.


Bekelės automobilyje gausu technologijų. Visų antra, kompiuteryje . Jos gali būti tvirtinamos automobilio viduje, išorėje ar ant palangės, taip pat ant metalinio korpuso. Vaizdo ir garso įranga automobiliams. Skirtas japoniškiems automobiliams (platesnė ekrano panelė). Gali būti jungiamas į automobilio CAN šleifą.


Palaiko vaizdo ir garso stebėjimą, automobilio būklės, daviklių būklės stebėjimą, turi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai