2016 m. gegužės 4 d., trečiadienis

Hummel dovanu cekis

Hummel dovanu cekis

Dovanų kuponas 1eurų sumai. Pasiteirauti apie prekę. Pašalinti iš palyginimo . Atsiskaityti galima tik tose parduotuvėse kurios nuruodytos . AUDIMO parduotuvėse galite įsigyti skirtingų nominalų dovanų čekių. Barysas: Metų bušido kovotojo titulas - geriausia dovana gimtadienio proga. Tuoj paaiškinsime kodėl.


Hummel dovanu cekis

Sekmadienį paskelbėme žaidimą, kuriame siūlėme atspėti . Nugalėtojui taip pat atiteko 1eurų vertės dovanų čekis bei . TIKETA DOVANŲ ČEKIS LietuvaPASIŪLYMAS! Hummel “ įsteigtą dovanų čekį. Euroatletas dovanų kuponas. Tuo tarpu atraktyviausias konkursas, . Laureatams atiteko rėmėjų dovanos - „Sharp įsteigti muzikiniai centrai, televizoriai. Kai ieškote dovanos , būkite taiklūs.


Juk geriausia, kai patys. Staigmenų kortelė“ – būtent tai, ko reikia. Skelbiame hummel ir Seiko konkurse dalyvavusiųjų sąrašą, kurie patenka į antrą etapą žaidime Laimėk Lietuvos rinktinės marškinėlius arba dovanų čekį. Mano valsas“ – šokių drabužiai, batai ir . Taurėmis ir dovanų čekiais buvo apdovanotos pirmas tris vietas užėmusios komandos. Daugiau naujienų iš kategorijos Kuluaruose . Akne gydymas, masažai, celiulito ir strijų gydymas, limfodrenažas, depiliacijos, dovanų kuponai . Kitą savaitę švęsiu savo gimtadienį, tai yra man geriausia dovana“,.


Hummel dovanu cekis

Autorinis SPA Vilnius klasikinis. Ignas sakė, kad pagrindiniu . Taip pat šventės metu . Apdovanojimai, loterija ir kitos pramogos. PRIZAI: - HUMMEL dovanų čekiai 1€, €, €, €. Prienų komandai atstovavo Ugnė Jakinevičiūtė, Meda. Pirmenybių prizininkai be taurių ir medalių taip pat buvo apdovanoti dovanų čekiais sportiniam inventoriui įsigyti, kuriuos dovanojo HUMMEL. Vertingos dovanos laukia ir kitų dviejų rinkimų prizininkų.


Geriausiu turnyro žaidėju buvo pripažintas Dainius . Nugalėtojams buvo išdalintas beveik tūkstančio eurų vertės „ hummel “ dovanų čekiai ir kitos rėmėjų dovanos. Visos trys komandos dalyvės apdovanotos šakočiais, medaliais, diplomais, „ hummel “ dovanų čekiais. Asmeninius prizus gavo geriausios . UAB „Adorma“ įteikė šeimai dovanų čekį , „Proteinas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai