2016 m. gegužės 18 d., trečiadienis

Mikrofonai

Naudojant mikrofoną paprasta rengti vaizdo konferencijas ir . Pas mus - puikų vardą užsitarnavusios Rode, . Didžiulės diafragmos mikrofonai. Riboninės diafragmos mikrofonai. Ant galvos dedami mikrofonai. Turiu puikią alternatyvą, tiek vaikams ir suaugusiems.


Mikrofonai

Karaoke mikrofonai yra gerų emocijų užtaisas: namuose, vakarėlyje, ar bet kur kitur. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Mūsų elektroninėje parduotuvėje yra laidiniai ar bevieliai mikrofonai , pritaikyti kompiuteriams ir su papildoma komplektacija.


Laidiniai ir bevieliai mikrofonai tinkami tiek profesionalams, tiek mėgėjams. LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - mikrofonai - kainos ir specifikacijos. BOYA BY-LM4prisegami mikrofonai 3. Mikrofono apauga nuo vėjo.


Mikrofonai

Kondensatoriniai mikrofonai. Adapteris Rode SC(TRRS to TRS). Bevielis mikrofonas UL241. Vokaliniai, prezentacijų, kompiuterių ir kiti mikrofonai. Samson, Tracer, Esperanza ir kt.


Belaidžių mikrofonų sistema Chord NU2-N 863. Kamuoja klausimas Kaip išsirinkti mikrofoną ? Perskaityk mūsų patarimus renkantis mikrofoną ! Jei dar kyla klausimų - susisiek su mumis ir mes patarsime. Platus mikrofonų skirtų vaizdo kameroms ir fotoaparatams pasirinkimas. Pristatymas į namus visoje Lietuvoje. Alpha Audio Stage set mikrofonas su stovu ir laidu 170.


Prekių palyginimas (0). Rūšiuoti pagal: Standartinė. HM1dinaminis mikrofonas. GMkonferencinis mikrofonas kondensatorinis. Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas.


Rode WIRELESS GO bevielis kompaktiškas mikrofonas. Belaidis mikrofonas OMNITRONIC VHF-2Wireless mic set 179. Kokybiški vokaliniai mikrofonai ir kita audio įranga gera kaina.


Mikrofonai

Skirtas savo arba greta esančių žmonių balsui įr. Konspektai, Menai, Muzika, TURINYS 1. Bendrosios mikrofonų savybės 2. Daugybė sakinių vertimų pavyzdžių, kuriuose yra „ mikrofonai “ – anglų–lietuvių kalbų žodynas ir anglų kalbos vertimų paieškos sistema. Elektrodinaminiai mikrofonai 3. Apsauginės metalinės kapsulės grotelės, profesionalios XLR jungtys ir patikima . Kompiuterija, ryšio priemonės - Ausinės, laisvų rankų įranga, mikrofonai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai