2016 m. gegužės 17 d., antradienis

Fotoatelje vilnius

Lietuvoje esančios fotoateljė. Jų veikla apima asmenines, šeimynines, kūdikių, besilaukiančių ir kt. Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).


Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. FOTOATELJĖ - visa įmonės informacija: kontaktai, veiklos sritys, vidutinis atlyginimas, darbuotojai, skolos sodrai. Fotoserviso salonas prek.

EUROPA aukšte esanti „Fujifilm“ skaitmeninė fotolaboratorija- parduotuvė teikia visas tradicinės ir skaitmeninės fotografijos paslaugas bei siūlo. Procentro svetaine sukurta klientu ir potencialiu klientu patogumui. Joje pateikti fotopaslaugu trumpi aprasymai, rekomendacijos klientams apie skaitmeniniu . FOTO PROCENTRAS, IĮ ADITYVAS Savanorių pr. Greitas juostų ryškinimas, nuotraukų spausdinimas įvairiais . Sėkmingai dirbame jau metus. Profesionali fotografija, gera kaina, galimybė rinktis.


O užfiksuota nuotraukoje ji primins apie smagias akimirkas.

Salone atsispausdinsite paties įvairiausio dydžio nuotraukas, išsirinksite . Pagrindinė šioje rubrikoje pateikiamų įmonių interesų sritis yra fotografija ir įvairios fotografijos paslaugos, pvz. Price: Eur lengvatinis bilietas Eur Purchase tickets at: museum box office. Vadovas, Juozas Balinskis.


List of services provided in AKROPOLIS. Choose the category you are interested in and browse easier. Miulerių rūmuose įsikūrė iš Prūsijos atvykęs Albertas . Vilniuje dygo kaip grybai po lietaus.


Neretai fotografijos autorius buvo galima identifikuoti iš fotoateljė naudotų specifinių dekoracijų, baldų ir kitų interjero detalių. Parduodu kamufliažinius laisvalaikio šortus, stilius ir kirpimas pagal karišką JAV BDU modelį, vokiški. Yra atliktos kelios modifikacijos: ties šonine dešine kišene . UAB „DAIGERA“ Muitinės g. Viskas fotografijos mėgėjams ir profesionalams. Nustebino, kad pagamintos nuotraukos pristatomos nemokamai. Tikrai paprasta užsisakyti per mobilųjį telefoną.


Plataus teikiamų paslaugų spektro dėka prekybos centras „Panorama“ - maloni apsipirkimo ir laisvalaikio praleidimo vieta. Užsukite ir sužinokite daugiau! Apačioje, dešinėje pusėje, yra fotoateljė įspaudas: A.

Anot jo, po kurio laiko į Vilnių ėmė keltis ir daugiau fotografų, tač iau jie č ia. Nespalvota, vertikalaus formato, dokumentinė, skaitmeninė nuotrauka. Nufotografuota Ana Suchanek.


Vilniaus piešimo mokykloje, fotografijos – A. Portretas anfas iki krūtinės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai