2015 m. rugsėjo 10 d., ketvirtadienis

Tuju veisles

Jei jūsų tujos gausiai žydi, šakos išplikę . Yra išvesta daugybė tujų veislių, todėl sau tinkamo dydžio, spalvos ir formos ras kiekvienas. Lėtai auganti, svyrančia ar besidriekiančia laja didžioji tuja. Per metų užauga iki metro aukščio. Netipinės (siūlinės), besidriekiančios šakos suteikia šiai . Medelyne „Soltra“ radau įvairaus amžiaus ir įvairaus aukščio tujų. Jeigu norite dar greitesnio rezultato, tuomet siūlyčiau rinktis veislę.


Tuju veisles

Dienraščio skaitytojus taip pat domina, kokius tujų sodinukus geriau rinktis – išaugintus. Tuja vakarinė COLUMNA (lot. Thuja Occidentalis Columna). Viena iš gražiausių tujų rūšių, koloniška ar siaurai kūgiška lajos forma.


Parduodamos tujos brabant. Kokios veislės populiariausios? Kuo skiriasi vazonėliuose ir grunte augintos tujos? Atsakymais į šiuos klausimus su lrytas.


Tuju veisles

Derlingos trešnių veislės I - Duration: 3:31. Sukurti puošnią gyvatvorę galite ne tik iš tujų. Ištvermingoji hortenzija: kaip auginti, su kuo derinti ir kokias. Lina Liubertaitė (kairėje) ir Vaiva Marozienė šalia tujų gyvatvorės.


Aukštos tujų veislės sodinamos tik dideliuose plotuose. Spygliuočių medžių aukštis gali siekti m. Jie naudojami vietai padalinti į zonas arba . Gyvatvorėms rinkitės rūšis ir veisles gražia glausta laja, kurios nereikia karpyti. Tokios yra Tunbergo raugerškio (Berberis thunbergii) veislės.


Jei kam nusibodo lietuviška tujų gyvatvorių Smaragd Klasika, jei kas nori savo visžalę. Medelyne auginame visas šias veisles P C C Cvazonuose. Spalvų paletėChrizantemosMėgėjiškos saldžiosios paprikos veislės ,. Sulenktos tujų veislės. Tai kompaktiškesnė forma, siekianti m aukščio, metinis augimas cm. Nereiklus, labai ištvermingas, atsparus šalčiui ir užterštam orui.


Laja tanki, sodriai žalios spalvos,. Tuo pačiu metu veislės tujų palieka didžiulį skaičių dekoravimo variantų. Jos visžalės adatos jus džiugins ir užpildys namus su gyvenimu ir . Ir neužmirškite pavasariais, prasidėjus smaragdinių tujų vegetacijai, jų patręšti. Neužmirškite kiekvieną pavasarį, prasidėjus smaragdinių tujų vegetacijai, jų patręšti.


Naudokite bechlores trąšas su mikroelementais ir mineralais. Ir dar - parasykite prasau, kokios tuju veisles yra sodrios zalios spalvos ( neskaitant Smaragd). Taip nesinori blyskaus pabodusio Brabant .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai