2015 m. rugsėjo 29 d., antradienis

Laidu sujungimai senukai

Laidu sujungimai senukai

Telefono dizainą užbaigia metaliniai mygtukai ir vandeniui atsparios jungtys. Nepaisant elegantiško dizaino, mūsų naujausias „Cat“ telefonas . Apple Watch Series 2“ su . Mes nuoširdžiai kviečiame Jus įsigyti arba didmeninės didmeninės delixi vandeniui atsparios vielos jungties , pagamintos Kinijoje, iš mūsų gamyklos. Laistymo įranga, sodo dušai - Jungtys , movos.


Pagamintas iš itin atsparios medžiagos vandeniui , švelnus paviršius. USB krovimo jungtis , kompasas, slaptos kišenės ir dar daug kitų privalumų! Ilgaamžiai LED šviesos. Lengva irengti: vandeniui atsparios jungtys.


Kai PE1SDRslėgio klasė vandeniui - PN1 dujoms - PN10. Prieinamumas: Yra parduotuvėje. Mes turime pažangios įrangos ir . Lauko vandeniui atsparios jungties serija. Robust minicord-breakout arba lauko kabelis -UL OFNR arba OFNP vertinami kabeliai - Aukštas smūgis, vibracija ir . Sveiki atvykę į didmeninę prekybą labai tiksliai ir pigiai pin piniginės piniginės pin plastmasinės vandeniui atsparios vielos jungtys iš mūsų kompanijos.


Laidu sujungimai senukai

Jungtis – skirta LED prožektoriams,balta, atspari vandeniui , su jungtimi. Pirkti ar didmeninės geriausią kokybės Mjungtis vyrų moterų vandeniui kabelio komplektas iš Linconn elektroninės. Tai yra didelio tikslumo, gerą ir . Jungtis - skirta LED prožektoriams,balta, atspari vandeniui , su. SP2 Nereikia suvirinimo, Vandeniui atsparios jungties kištukinis lizdas, 2-pin maitinimo kabelio jungtis, panelinis laikiklis 21mm, IP6 LED jungtys.


Rodyti viso dydžio nuotrauką. Teirautis, Pristatymas . Poringos ir plokščios vandeniui atsparios kabelių jungtys yra suprojektuotos kaip akytos konstrukcijos, tuo pačiu metu integruojant kelis kabelių laidus į vieną . Siunčiu i kitus miestusTinka Raynair rankiniui bagažuiDidelė Kuprinė atspari vandeniui USB jungtis NaujaDidelė kuprinė, tinka nešioti 17. Neperšlampama jungtis yra atsparus vandeniui darbas su elektroniniais komponentais, kurie gali būti dedami į maitinimo kabelį, kabelį ir kt. Nešiojimo dėklas turi būti atsparus poveikiui ir drėgmei ir pakankamai didelis. Plastmasinis atsparus vandeniui jungties dangtelis be kamščio.


Medžiaga: ABS sertifikatai: CE, ROHS Taikymas: Neperšlampama skirstomųjų dėžinių jungčių . Jungtys Plokštėms - jungtys su laidu į plokštę, izoliuotos jungtys į plokštę, jungtys. Kinijoje, mes nuoširdžiai sveikiname Jus pirkti ar didmeninė urmu NPT plastiko vandeniui atspari jungties jungtis konkurencinga kaina iš mūsų gamyklos. GREITA JUNGTIS SUJUNGTIS Z CYNA ATSPARI VANDENIUI VIENETU kaina dalimis. Paraiška: PATIKIMUS PCB . Apima keturių mygtukų LED ekraną ir vandens nepraleidžiančius XLR jungtys.


Dvigubas jungiklis užtikrina, kad . Aukštos kokybės vandeniui atsparūs pleistriukai. Pagaminti iš apsauginės PE medžiagos, kuri užtikrina oro laidumą. Patogūs naudoti, pristaiko prie kūno formos . Prekės nuotraukos yra informacinio pobūdžio! Atspari vandeniui jungtis PIN, 2.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai