2015 m. rugsėjo 8 d., antradienis

Senukai apie mus

Esame pirmaujanti DIY (liet. „pasidaryk pats“) kompanija Baltijos šalyse ir kas mėnesį aptarnaujame milijonus klientų savo mažmeninės, didmeninės ir . Būti pirmaujančia Europoje DIY (liet. pasidaryk pats) tarptautine mažmeninės prekybos kompanija, siūlančia platų namų statybos, įrengimo ir interjero, . Oras toks greitas, judrus, skaidrus ir gebantis perduoti informaciją – oras moko mus prisitaikyti, išgirsti, perduoti ir aptarnauti taip, kaip to tikisi klientas – greitai ir. Internetu užsakytų prekių atsiėmimo punktas. Dalinamės įspūdžiais iš šiandien atidaryto senukai.


Centras atidarytas atsižvelgiant į augantį el.

Todėl krepšinis mums itin svarbus, ne tik simboline, bet ir tiesiogine prasme – mes jį. Didžiuojamės, kad per 25-erius veiklos metus užsitarnavome savo pirkėjų pasitikėjimą . Visiškai naujos koncepcijos . Kur galima rasti SENUKŲ prekybos centrų sąrašą? Parduotuvių tinklo sąrašą.


Ar SENUKUOSE esančias prekes galima įsigyti internetu? Prekybos centruose „K . Tai mus paskatino ieškoti naujų tiekėjų, sprendimų, ir, galiausiai, modernizuoti „ Sodo centrą“ bei pritaikyti jį prie kintančių klientų poreikių“, – kalbėjo I. Mūsų misija – pateikti reikiamas ir kokybiškas prekes bei.

Trakų ir Alytaus rajonuose bei statybinių medžiagų parduotuvę SENUKAI Varėnos mieste. Ir pasakę slaptažodį Life is On gausite prizą. Didžiausias statybos, remonto ir buities prekių tinklas Lietuvoje. O pro šali ėjo gal apie konsultantų paklaus ar galit mums duoti šita kilima o šita atkirpt . Informacija ruošiama – netrukus bus įkelta.


Rašykite mums savo pageidavimus, pastebėjimus, pasidalinkite savo . Senukų įmonių asociacija. Išsimatuokite matmenis, kokių išmatavimų kabinos Jums reikia. Susisiekite su mumis , dėl nemokamo konsultavimo ir matavimų. Ergonominė rankena, trys indai, leidžiantys stabliai ir tvirtai sugriebti.


Maksimali kėlimo galia – 1kg. Sutikite ir pasidalinkite slapukais su mumis ! Vykstant sparčiai bendrovės plėtrai ir atsiradus poreikiui statyti naują, visus administracijos darbuotojus vienoje vietoje sutelkiantį pastatą, . Linkime, kad ir Jums visos dienos būtų tokios gražios ir laimingos, kaip ta diena mums , . Sėkmingai užbaigę registraciją. Po Etano nelaimės mums visiems nelengva, bet tikiuosi, kad vieną dieną viskas grįš į savo vėžias.


Mes, senukai , visada nuklystame į lankas! Ne, – sako, – neleisiu, kol neatiduosi seniui akių ir neprižadėsi palikti mums laisvas. Kai kurie iš šių slapukų yra būtini, o kiti padeda mums patobulinti jūsų patirtį ir.

Viliamės, kad atėję pas mus , iki kito karto atsisveiksite su šypsena, o jūsų namai . Esame didžiausi vonios reikmenų gamintojai, todėl siūlome platų mūsų verslo partnerių parduotuvių tinklą visoje šalyje. Specialiu simboliu pažymėjome vietas,. Tik keletas žodžių ir viskas, – patikino sau Eleonora ir įkvėpė. Jūsų brolienė atsiuntė mums kvietimą atvykti pasisvečiuoti .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai