2015 m. rugsėjo 10 d., ketvirtadienis

Audi a4 b6 atsiliepimai

Audi a4 b6 atsiliepimai

Automobilis buvo gaminamas su sedano, universalo ir kabrioleto kėbulais ant Volkswagen B. Agaminamas ant tos pačios B( PL46) platformos su sedano, universalo ir kabrioleto kėbulais. Sveiki kolegos, Planuoju pirkti auto. Kokie pliusai ar minusai. Baudinę, kai toks variklis ėjo tik į B5. Jauciuos sitoj temoj jog audi aislaikymas didesnis nei bmw ear kokio merso :D.


Audi a4 b6 atsiliepimai

Taigi, norejau paklaust kokie sios masinos pliusai ir minusai, nes galvoju kazka panasaus pirkti. APSAUGA VAZIUOKLE PLOKSTE PO VARIKLIS AUDI ABkaina dalimis. Le9JkDaugiau automobilių apžvalgų galite rasti.


Pokalbiai apie meilę, seksą ir kitus gyvenimiškus dalykus. Užsisakykite Pakabos komplektas AUDI ABAvant (8E5) 1. TDI 1AG lengvai iš AUTODOC ❗ Greitas pristatymas ir žemos kainos ❗ Pasižiūrėkite patys. AUDI APAKABOS KOMPLEKTAS internetinė parduotuvė su TOP Pakaba, svirtys.


Audi a4 b6 atsiliepimai

Prieinamos Pakabos komplektas originalios atsarginės dalys jūsų AUDI A! Automobiliu forumas, automobiliu atsiliepimai , automobiliu vertinimai, . Audi multitronic pavarų dėžė. Registracija į servisą. Aptarnavimas; Pardavimas; Akcijos; Apie mus Rekvizitai e- mollerauto.


Alfa Romeo padangų matmenys. A; and William McGurn, “The Chick-fil-A War Is Back On,” The Wall Street Journal,. DPF FILTRAI – KATALOGAS. REGISTRACIJA KONSULTACIJA.


TDI Volvo XC2007-VR-Design. Parašyta 2012-12-0 15:38. Pasquily [MJ pqzle7jiius-irä* ( 826726).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai