2015 m. rugsėjo 14 d., pirmadienis

Multimedia automobiliams ford

Multimedia automobiliams ford

Visi ford multimedija skelbimai - ford multimedija skelbimų paieškos rezultatai Alio. Turime universalių DIN multimedijų ir nuolat daugėjančio pasirinkimo su originaliais išmatavimais tinkančių į konkrečių markių automobilius 8 . Video, audio, aparatūra automobiliams , garsiakalbiai, stiprintuvai,. Naujas skaitmeninis MPpriedelis skirtas originaliems Ford grotuvams.


Tinkantys Ford grotuvai:. Multimedija automobiliui JVC KW-M25BT, USB, Bluetooth, Android Mirroring. Radija su kasete automobiliui. Tai pat kitos prekės automobiliui. Alpine X800D-V Multimedia Sistema Mercedes-Benz Viano ir Vito.


Automobilinė multimedija. FORD integruotos navigacijos žemėlapių atnaujinimas Lietuva, Europa. Mus rasite Kaune, Klaipėdoje, Vilniuje. Rėmelis automagnetolai 2DIN Ford tamsiai pilkas.


Ford navigacijos žemėlapių atnaujinimas. Populiariausi Europoje GPS navigacijos aparatai, programos ir žemėlapiai iš oficialaus importuotojo. Antroji „ Ford Focus“ karta buvo sukurta glaudžiai bendradarbiaujant su. Lietimui jautrus ekranas sieja bene visus šiuolaikinius automobilius - jis yra ir . Signedoje“ Ford dalys yra skirtos netgi 85-iems skirtingiems Ford markės automobiliams.


VW, AUDI, MERCEDES, FORD. Ford kompanijos automobiliai jau kurį laiką dalyvauja agento 0filmuose, čia jau spėjome pamatyti - Aston Martin, Jaguar ir Ford Thunderbird automobilius. Komplektacijoje didele multimedija su lieciamu ekranu,su navigacijos ir klimato . VOLVO: Volvo XCmultimedia. Ford Mondeo Turnier universalas – tai talpus ir funkcionalus transporteris.


Daugybę naudingos informacijos apie bandomus automobilius. Pusstaltis universalus DIN su rėmeliu Citroen, Ford , Mercedes. Lentelėje rasite informacijos apie tai, kurie „Bluetooth“ profiliai dera su jūsų automobilio informacijos ir pramogų sistema.


Straipsnis galioja automobiliams su . VW ir Skoda automobiliams. VW Volkswagen Golf GTI MKNavigation Multimedia Panasonic. OBDII jungtį turintiems automobiliams (EU, US, AZIJOS rinkos). Ford -VCM OBD is diagnostic software for Fo De nieuwe generatie . Savivaldybė atšauktų draudimą gatvėje statyti automobilius.


Multimedia automobiliams ford

FARURI INSTRUMENT TABLOU DE BORD RADIOTELEFON MULTIMEDIA. PSA - kompanija, gaminanti Peugeot ir Citroen automobilius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai