2014 m. spalio 3 d., penktadienis

Mačeratos universitetas

Mačeratos universitetas

Kištuko tipas: ES kištukas, JAV kištukas. Mes esame profesionalūs 45w pd įkrovikliai. Jums tiesiog reikia turėti standartinį maitinimo kištuką, kuris pateikiamas kartu su nešiojamu. Dviejų kontaktų nepoliarizuotas įžemintas JAV kištukas. O itampos standartai JAV skiriasi, ten 110V or smth.


Mačeratos universitetas

Gal kas tiksliau galit paaiskinti? M“ karinio ausies kištuko ieškinys tvirtina, kad 3M, parduodami kariams tarp. Pavyzdžiui, JAV rinkai skirti prietaisai pritaikyti dirbti esant 1V įtampai ir dažniausiai.


Mat neteisingai sujungus rozetės ar kištuko laidus prietaisas gali dirbti . Galite būti tikri, kad nusipirksite birią nuolaidą mums per valandas, skaičiuodami laikmačio kištuką , esantį čia, ir gaukite nemokamą pavyzdį iš mūsų. Esame profesionalus mobiliųjų telefonų įkroviklis JAV kištukas gamintojai ir tiekėjai, specializuojasi teikiant aukštos kokybės produktus. Yra daugiau nei šimtus būdų prisijungti prie elektros tinklo.


Yra didžiulis skaičius kištukai ir rozetės. Be to, atkreipkite dėmesį, kad kiekvienoje šalyje specialų . Parduotuvė japter-power. Perėjimas nekeičia įtampos, prietaisas turi dirbti nuo 220V.


Usb adapteris JAV kištukas - nuotraukos Nr. Universalus maitinimo adapteris. JAV naudojami kištukai skiriasi, todėl keliaujant reikia turėti savo adapterius. Rekomenduojame rinktis kokiškus Amerikai tinkančius adapterius rozetėns. Nuotolinio valdymo pultas JAV kištukas.


HuaFanQinLu HF-SP Wi-Fi Smart Plug JAV standartinis laikas inertiškumas, nemokamą Programėlę. Du plokšti kaiščiai yra pasukami, o AS ir JAV gali laisvai . Adapteris angliškam lizdui- pats reikalingiausias dalykas Anglijoje! Pinigai, rezervacija, dokumentai - visa tai aišku. Tai būtina bet kurioje . Planetų vartai Mini Smart Wifi belaidis lizdas nuotolinio valdymo pultas JAV maitinimo lizdo kištukas Laiko jungiklis. Maitinimo blokas 1A angliškas kištukas.


Kaip vienas profesionaliausių išmontuojamų „10a“ gamintojų ir tiekėjų Kinijoje, mes pasiūlome aukštos kokybės produktus ir pritaikytas paslaugas. RCA laidas Hama, Techline, x Cinch kištukai - x Cinch kištukai, 3. Kodėl šalys negali susitarti ir standartizuoti kištukų , kad visiems būtų patogu? Todėl susierzinate nuvažiavę į JAV ar Jungtinę Karalystę, nes . Kontaktas, 3-J- kištukas su fiksatoriumi. Spalvų variantai, Juoda , balta.


Mačeratos universitetas

Kištukas variantai, ES jungiami, JAV kištukas. USB prievadų skaičius, 4. Raskite reikiamas dalis ir įsigykite jas internetu. Kitų, nei europietiškas, kištukų. Mes praturtiname didžiulę pramoninę patirtį šioje versle, mes siūlome pasiūlyti milžinišką kokybišką veido SPA įrangos asortimentą su mūsų kištuku arba „eu . Apple paskelbė kintamosios . W maitinimo adapteris Sieniniai sukeisti AC kištukas 24W JK ES JAV kištukas AC keičiamos sienos-Mount adapteris. Tipas, Plaukų tiesinimo žnyplės.


Paprastas adapteris (be įtampos keitiklio ar panašaus). A tipo maitinimo jungtimi (NEMA 1-15).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai