2014 m. spalio 16 d., ketvirtadienis

Kaip pajungti rozete priekabai

Kaip pajungti rozete priekabai

Priekabos elektros kontaktų jungimo schema. Kaip teisingai prijungti priekabos elektros lizdą kontaktų. Automobilio priekabos elektros rozetės pajungimas. Lengvojo automobilio priekabos kablio (farkopo) elektros kontaktų pajungimas.


Kaip pajungti rozete priekabai

Patikimai pritvirtinus automobilio kablį, lieka paskutinis darbas - priekabos rozetės pajungimas. Jei kablį montuojate senesniame automobilyje, . Kiek aš suprantu,tai autos pavaizduota ne rozetė ,o pats priekabos kištukas,tai va,jo ta schema yra briedas Kvankt? Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Rozetė standartinė kontaktų. Reikia shemos kaip pajungti priekabą , t. Mačiau daug hakerių . Diržinės pavaros sistema.


Dviratės transporto priemonės. Elektrinė ir hibridinė pavara. Maniškė mašinikė yra su kabliu, ko pasekoje turi ir rozetę (lizdą priekabai ). Ruko zibinto paprastai nejungiu,nes ant priekabu jo nebuna,cia . Modulis suprojektuotas valdyti priekabos apšvietimo sistemą ir yra pritaikytas standartinei 13-PIN elektros instaliacijai. CAN pajungimo moduliu saugiai pajungsite priekabos elektros rozetę prie automobilio žibintų istemos. Kablių montavimo darbai!


Didelis priekabų kablių asortimentas. CAN, kontaktų rozetė. Cia ir yra priekabos kistukas, bet ne rozete :wink: Kazkas is forumo buvo . Kairysis posūkio signalas 2. Pries pora metu meciau kontaktu rozete , dejau kontaktu.


Gal bus rozetej, nes priekabos dar ne nejungiau. Gal kas žinot prie kokio kontakto kas jungiasi? Uztenka pagrinde nuo vieno, nuo kito tik posuki pasiiimi.


Antra rozete galiu pasistatyti, bet kadangi as ta nameli tampau su keliom. As matavau kiek energijos suvartoja mano saldytuvas apie 10A per val. Tai reiskia, kad 100ah.


Daugiau Imk nuo galiniu zibintu ir pajungsi. O is priekabos posukiu pliusiniu laidu statoma po dioda, kad nedegtu. Kištukas priekabai pajungti į automobilio rozetę (aliuminis).


Kaip pajungti rozete priekabai

Prekės kodas: ALBTP001. Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Ar galima tiesiog nuo galiniu lempu prijungti ar nepradės tokiu astveju prikabinus priekaba SID duoti žinia kad su lempom kazkas negerai. Kol kas musu TA is vis po.


Dujinių Šildymo Katilų Montavimas, Pajungimas. Gal turit pajungimo su relėmis schemą? Perdariau priekabos jungtį į labiau pas mus papitusią kontaktų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai