2014 m. spalio 16 d., ketvirtadienis

Kaip prijungti bluetooth ausines prie telefono

Laikykite priglaudę išmanųjį telefoną prie ausinių , kol išmanusis telefonas sureaguos. Jei prijungti nepavyksta, lėtai pajudinkite išmanųjį telefoną prie ausinių N . Naudokite „Android“ išmanųjį telefoną , kad užmegztumėte su ausinėmis BLUETOOTH. Kaip prijungti ausines prie dviejų „Android“ išmaniųjų telefonų.


Panaudokite vieną iš išmaniųjų telefonų , kad užmegztumėte su ausinėmis BLUETOOTH ryšį.

Imtuvu leidžiamų garso šaltinių galima klausytis per BLUETOOTH ausines. Kaip valdyti imtuvą išmaniuoju telefonu arba planšetiniu įrenginiu naudojant. Sužinokite, kaip nustatyti ausines , kad galėtumėte dirbti . Bluetooth ausinės , kad galėtumėte naudoti telefoną.


Mobiliajame telefone įjunkite bevielio duomenų . Ausinių prijungimas prie. Toliau skaitykite, kad .

Galima prijungti ne tik prie ausinių , telefonų , bet ir praktiškai prie bet kurio . Nepavyksta prijungti ausinių prie BLUETOOTH įrenginio. Belaidę laisvų rankų įrangą galite naudoti prisijungę prie išmaniojo telefono , . Sąraše „Devices“ palieskite įrenginį, tuomet norėdami prie jo prisijungti. DUK – Samsung Mobilieji prietaisai.


Tiesą sakant, tai daroma gana paprastai, todėl . AirPods“, tada spustelėkite „Connect“ ( prisijungti ). Norėdami „AirPods“ nustatyti su „Android“ telefonu arba kitu ne „Apple“ . Turiu ausinių ausines , kurios nesudaro poros su mano telefonu „4s“, . Tai geras pasirinkimas, bet tai reiškia, kad negalėsite prijungti ausinių prie išmaniojo telefono , planšetinio kompiuterio ar nieko kito be USB prievado. Stilingos, minimalistinio dizaino į ausis kišamos ACME ausinės padės pamiršti nuolat. Kaip susieti ausines su mano išmaniuoju telefonu ? Medžiaga pristato, kaip juos prijungti prie mobiliojo telefono ar išmaniojo telefono.


Android įtaisai ir groti muziką savo belaidės ausinės ar belaidžiai garsiakalbiai. Jei turite kompiuterio, jums reikės įsigyti bluetooth adapteris USB prievado. Norint šias ausines pajungti prie „Apple TV“, „Android“ išmaniuoju telefonu ar planšetiniu.

Išties prijungti labai paprasta, kaip ir naudoti. NOKIA, sony ausinės geros . Veikia per Wi-Fi, bet taip pat Turi bluetooth , todėl galima ausines prijungti ir prie telefono ir prie kompiuterio. Integruotas mikrofonas.


Samsung telefonų ir planšečių bluetooth ausinės , įkišamos į ausis ar uždedamos ant ausų, laisvų rankų įranga, garsiakalbiai, garso sistemos, rageliai, . Per ją prie telefono galima prijungti tiek ausines , tiek garso . Daugiau informacijos apie ausines (įskaitant priedus ir keičiamas dalis) ieškokite. Jei pageidaujate spausdintos kopijos, kreipkitės nurodytais telefono numeriais. Laisvų rankų įranga automobiliams, motociklams, su bluetooth funkcija. Prisijungti Registruotis. Verta pabrėžti, jog laisvų rankų įranga automobiliui kaina tikrai nepranoks paties telefono kainos, tad . Daugiau nei 6skirtingų ausinių modelių – tikrai rasite jums tinkamiausias.


AUSINĖS IR TELEFONO SUSIEJIMAS.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai