2014 m. spalio 30 d., ketvirtadienis

Bmw spidometru perdarymas

BMW spidometrų perdarymas Kaune. Spidometrų perdarymas iš mylių (mph) į kilometrus (kmh) Audi, BMW , Mercedes- benz, Lexus, Volvo, Porsche ir kiti modeliai. Perdarome kondicionieriaus . Galiniu Zibintu ir Auto perdarymas is JAV i Eu. BMW Espidometras dvieju spalvu, baltas ir oranžinis . USA-UK i Europini standarta).


Bmw spidometru perdarymas

Pamatę 16-mečio perdarytą BMW , pareigūnai nepatikėjo savo akimis. JAV teritorijoje pagaminti ar JAV rinkai skirti automobiliai yra suderinti su šioje šalyje nustatytais techniniais reikalavimais. Volvo pilnas programavimas, konfigūracijos keitimas, US -UK-EU perdarymas. BMW CCC navigacinių sistemų taisymas.


Amerikietiškų automobilių perdarymas į lietuviškus. Galime pakeisti pagrindinius gamyklinius spidometro ir komforto prietaisų parodymus:. BMW MOTORSPORT marškinėliai XS.


Bmw spidometru perdarymas

BMW užvedimo raktas perdaryti į atlenkiamą (mygt.). BMW (E87) Plasma spidometro ciferblatas. Skoda miles-km, Seat miles-km, Honda miles-km, Acura miles-km, Nissan miles-km, Infinity miles-km, BMW miles-km, MB miles-km, Mercedes Benz miles- km, . JAV žibintų perdarymas , LED lemputės JAV USA žibintų perdarymui.


Vairo perkėlimas kaina ir kokybė - perdaryti automobilį sau ar pardavimui? Dalių klausimas ir angliškų automobilių perdarymas važinėjimui sau klausimas. Ir išeitys tik dvi: 1)pasikeisti žibintus 2)susidėti apiplovimą? BMW FDėkoju už atsakymą. Nissan Leaf spidometras yra elektroninis, tad perjungimas iš mylių į. Nesu tikras, ar kam visgi yra pavykę šios srities perdarymas , bet aš . Peugeot HDi varikliu iš standartinių 80kw virto apie 110kw.


Bmw spidometru perdarymas

Dabar jokie miško keliai nebaisūs. Keletas kasdieninių automobilių. BMW igali turėti tik elektrinį variklį, arba ir elektrinį, ir benzininį, vadinamą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai