2014 m. rugpjūčio 19 d., antradienis

Dovanoju atiduodu viska ko

Jūsų namuose gulintis nereikalingas daiktas kitam gali labai praversti. Negalima SPAM` inti ir reklamuoti kitų grupių – blokuosime! Imant viska kartu kaina galime paderinti. Senesnes knygas atiduodu už simbolinę kainą,o perkant naujesnes dovanoju konspektus. Yra knygų: matematikos egzaminui ruoštis, prieš . Visi dovanoju viska skelbimai - dovanoju viska skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Dovanoja įvairius daiktus. TAISOME KOMPIUTERIUS, PLANSETES,TELEFONUS IR KITA,SUPERKAME VISKA KAS TURI VERTE,VISA. Dekime tuos,kuriuos norime dovanoti ,atiduoti,kad ir tarkim uz kokius suvartojamus dalykus,pvz. Rinkites, viska galiu ismainyti kas kataloge. Jeigu niekam kitam neprireiks išmesiu, o gal net sukūrensiu.


Nesezono metas, todėl . Vilnius - Naujamiestis. Išsivežti savo transportu viską iš karto (ne su karučiu). Viska parduodu: isaugtus rubelius, batukus vaikiska technika.


Padevetus,nenorimus atiduodu , grazius pasilikau busimam . Re: Keičiu - dovanoju ! Valau sandeliuka, taigi atiduodu viska uz alu arba keiciu i ka nors. Isparduodu labai labai daug receptu knygu,ir apie sveikata uz viska 50eur yra ir nauju. Kaina sutartinė, jeigu imat visas dovanoju patefoną Arktur 0be. Indai Viska kartu tik . Išskyrus kompą, stalą . Pasielk su manimi, kaip nori.


Groju draugų didžėjų „gabalus“, jie dovanoja juos sakydami: „Prašau, pagrok per savo gimtadienį, čia dovana tau, pamatysi, . Nėra žmogaus, kuris man padėtų viską organizuoti. Atiduodu savo dvasią į Tavo rankas. Ar tai būtų dramaturgija, ar dainų kūrimas, ar televizija, aš visuomet atiduodu viską. Negaliu atsidžiaugti, kad kai kurie žmonės mūsų koncertus dovanoja savo artimiesiems, ir šią.


Dovanoju atiduodu viska ko

Per koncertą atiduodu viską , visą save iki paskutinio lašo. Man patinka įsigilinti į viską tiek, kiek yra įmanoma. Ne, aš jas dovanoju artimiesiems. Dalį gerybių atiduodu tolimesniems draugams, o likusią dalį padovanoju visai tolimam draugų ratui.


Infekcijoje“ viską koordinavo dvynė sesuo Inga, o daug kas manė, kad tai. Stengiuosi viską parduoti, jei kas lieka – dovanoju , atiduodu , pigiai . Aš mėgstu į gyvenimą pažiūrėti tiesiog ufonauto akimis, kuris viską stebi tik tik nusileidęs į šitą planetą. Suvokiu, kad mes esame suvaryti čia, . Todėl viską, ko nenaudoju bent pusę metų – atiduodu , dovanoju , išmetu. Ji myli besąlygiškai, viską atleidžia, išteisina ir pasiruošusi dėl mūsų šokti į prarają. Ateina paauglystė ir nuo.


Dovanoju atiduodu viska ko

Maišelius su teršalais atiduodu šeimininkams. Nežinau, ką tau dovanoti ? Tau atiduodu širdį, pilną meilės. Iš Vaclovo Matažinsko knygos Apie viską iš širdies. Viską viską jiems atiduodu.


Tokiai gėles norisi dovanoti ir serenadas dainuoti, o ne verkti ant minkštos jos krūtinės. Ieskau,bet kokio darbo,galiu padet sutvarkyt aplinka ar viska ko jums reikia padet. Gal kam reikia uzsukamu stiklainiu 05lt apie 70vnt ir 07lt apie.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai