2014 m. rugpjūčio 14 d., ketvirtadienis

Lininiai audiniai suknelems

Lininiai audiniai - tai lengvumo ir komforto jausmas. Lino audiniai yra puikus pasirinkimas įvairiems drabužiams siūti. Rekomenduojame išbandyti šį puikų . Mūsų asortimente minkšti, spalvoti bei platūs lininiai audiniai puikiai tiks jūsų naujiems gaminimas. Minkštinti, skalbti ir natūralus lininiai audiniai. Plačiausias gryno lino . Aukščiausios kokybės lininiai audiniai vertinantiems natūralumą.


Puoškite buitį, dekoruokite, siūkite drabužius. Duokite laisvę savo originalumui. Audinys vidutinio storio, turintis standumo. Linas pasižymi puikiomis.


Idealiai tinka suknelėms , marškinumas, sijonui. Skirtingų spalvų audiniai ir jų priedai – prekybos miestelio „Urmas“ parduotuvėse. Tinklalapyje pažiūrėkite, kurioje galerijoje yra pardavimo vietos. Naujos audinių kolekcijos kiekvieną mėnesį. Mūsų parduotuvėse rasite įvairiausių audinių suknelėms , palaidinėms, striukėms, kailiniams, gausybė audinių užuolaidoms, patalynei ir visoms kitoms . Audiniai internetu - Jūsų patogumui.


Pas mus rasite platų pasirinkimą. Prabangus bordo spalvos olandiškas aksomas nuostabioms suknelėms. Lininė suknelė tai geriausias drabužis karštomis vasaros dienomis. Lino suknelės įvairiausioms progos ir situacijoms. DELFI - Lininio audinio drabužiai vasarą – tiesiog tobulas pasirinkimas.


Suknelės bei palaidinės naujojoje kolekcijoje – arba ryškių, modernių . Gegužės mėnesį taip pat pasitinka mūsų nauji vienspalviai lino – med. Boratas (buracik) – plonas, permatomas lininis audinys , XVII–XVIII a. Tačiau taip vadintas ir plonas pusšilkinis arba vilnonis. Kalbant apie liną ir medvilnę, dažniausiai norisi akcentuoti šių audinių panašumus – abi šios medžiagos yra natūralios, švelnios ir malonios, o iš jų siuvami . UAB „AM Tekstilė“ jau daug metų sėkmingai aprūpina drabužių gamintojus madingais audiniais iš įvairių pasaulio šalių.


Lininiai audiniai suknelems

Mūsų siūlomi aukštos kokybės audiniai. Suknelės , tunikos, aksesuarai, drabužiai vaikams, namų tekstilė, stalo ir namų. Lininis audinys nėra visiškai lygus, tai lemia unikali, ilgus amžius vertinama . Siuvame praktiškus ir madingus lininius drabužius: linines sukneles , palaidines,. Taigi atsakymas į šį klausimą priklauso ne nuo suknelės modelio ar ilgio, o nuo. Lengvas lininis audinys pasižymi itin dideliu pralaidumu orui.


Lietuviškas linas – vienas tų audinių , kurie daugeliui vis dar asocijuojasi tik su vasariniais laisvalaikio stiliaus drabužiais. Drobė - medvilninis ar lininis audinys , minkštas liečiant. Kasha - Mišrus audinys iš kočiotinės vilnos ir kašmyro kostiumėliams ir suknelėms.


Lininiai audiniai suknelems

Vis dėlto brangias medžiagas, tokias kaip aksomas ir brokatas, ir jie naudojo tik ypatingomis progomis, kasdieniams drabužiams nelabai tiko ir gležni audiniai. Ley paneigė mitą, jog lininiai drabužiai glamžosi, todėl netinka. Ley piešiniais puošia ne tik sukneles , bet ir iš storesnių audinių pasiūtus .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai