2014 m. rugpjūčio 6 d., trečiadienis

Megztiniai urmu

Didmeninė prekyba vyriškais švarkais, paltais, striukėmis ir megztiniais. Nauji megztiniai urmu , prekyba visoje Lietuvoje ir į Užsienio šalis. Moteriški megztiniai urminėmis kainomis. Nauji cos drabužiai urmu Paltai vnt Lietpaltis vnt Švarkai vnt Marškiniai.


Prieš dienas - Megztiniai urmu - vnt.

Siltu megztiniu berniukui 2-metukai. Meskeno megztinio rankove isirusi, reikia susisiuti. Nauji drabužiai urmu - didmeninė prekyba, prekyba naujais drabužiais, nauji moteriški.


Sweaters mens extra - naudoti vyriški megztiniai. Populiariausios ir vėl prekyboje! Tinkamai parinktas vyriškas megztinis tiks tiek prie marškinių, tiek prie.


Išparduodu pigiau nei pats mokėjau, kadangi išvažiuoju į užsieni.

Tom Tailor moteriški megztiniai. Nemokamas pristatymas nuo eurų. Drabužiai pasižymi gerai dėvimais audiniais, neeiliniais spalviniais sprendimais bei įdomių detalių puošyba. Asortimentas įvairus: striukės, megztiniai , palaid. VYRIŠKOS DRABUŽIAI, AVALYNĖ, BATAI.


Darbinės pirštinės aplietos baltu PU. Megztos darbo pirštinės su žaliais PVC taškais. Ko gero plačiausias drabužių reklamai ir ne tik pasirinkimas. Marškinėliai, bliuzonai, polo marškinėliai, vasarinės bei žieminės kepurės, darbo rūbai, striukės, . EAGEGOF, labiausiai orientuotas į kliento poreikius, pagal gamintoją, yra tapatinama su aukštos kokybės ir įsipareigojimo meistriškumui savybes.


Rūbai vaikams, vaikiški rūbai, drabužiai vaikams, vaikiški drabužiai, rūbeliai vaikams, vaikiški rūbeliai, vaikiškos kelnės, kelnės vaikams, vaikiški megztiniai , . Madingos spalvos,naujausi modeliai. Vilna,mochera,medvilne. Joms tinka ilgi švarkai, palaidinės apvalia iškirpte, palaidinės, megztiniai su raukiniais, apykaklėmis, padėsiančiomis išryškinti ir paplatinti . Užsukę į mūsų parduotuvę, galėsite įsigyti vyriškų „Moschino“ megztinių , kurie ne tik stilingi, bet ir šilti, moteriškų šio prekės ženklo rūbų.


Patogi ir elegantiška apranga sportiškam laisvalaikiui, įsigykite mūsų drabužius internetu, saugiai, patogiai ir greitai.

Prekyba mažmena ir urmu. STOCK): megztiniai , marškinėliai, tunikos, švarkai, liemenės, palaidinės, . Pristatysime nemokamai ir greitai! Karinė apranga, taktinė avalynė, turizmo, laisvalaikio bei kariskos prekės. Ilgomis rankovėmis megztinis Hoodie vyrų dviejų šoninių kišenių su mygtukais pigiai internetu iš PaulDigo.


Rankų darbo švelnus ir puošnus megztinis 4- metų mergaitei. Vyriški Hoodies parduotuvės. Darbo pirštinės Pesso NBR, aplietos nitrilu. Urmo bazėje, liudytojos patvirtino, kad . Geltonoji galerija „ Urmo “ miestelyje – nuo darbo drabužių iki. Striukės, paltai, kelnės, megztiniai , batai, taip pat – diržai, varlytės, kaklaraiščiai.


Nauji,madingi moteriski megztiniai urmu. Parduodu urmu ZARA,Bershka,Stradivarius MIX urmu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai