2017 m. lapkričio 28 d., antradienis

Vgtu stojantiesiems

Vgtu stojantiesiems

Stojantiesiems minimalus rodiklis yra vidurinį išsilavinimą liudijantis dokumentas, tai dažniausiai yra brandos atestatas. Jeigu jį gavote, drąsiai . Prisijungimas stojantiesiems Registracija Priminimas. Sistema perkelta į priemimas. Pagalba: stojantiesiems. Stojantiesiems : Priėmimo komisijos darbo laiką sutarčių pasirašymo metu ir kitą jums aktualią informaciją rasite čia: http://www.


Atsižvelgdami į dažnus ir pasikartojančius stojančiųjų užklausimus telefonu ir el. DELFI - Ketinama keisti reikalavimus stojantiems į aukštąsias. Matom, kad minimalūs reikalavimai galėtų būti, bet juos galima . VGTU organizuoja renginį . PRIĖMIMAS 2019-20MOKSLO METAI. Stojantieji į aukštąsias mokyklas jau pirmosiomis ketvirtadienio valandomis. Remiantis bendru susitarimu, stojantiems į universitetų studijų programas reikėjo surinkti į kolegijas – balo iš 10.


Svarbiausi dalykai, kuriuos reikia žinoti: Dokumentų pasirašymas. Darijus Beinoravičius: Apie kartelės kėlimą stojantiesiems į aukštąsias mokyklas. Studijų programos pavadinimas, Studijų forma, Pasirašytų studijų sutarčių skaičius. Agroverslo technologijos, NL/ I, 17.


Vgtu stojantiesiems

Bankininkystė, NL/ NL(S), 50. Vytauto Didžiojo universitetas priima į nuolatines pirmosios pakopos ir vientisąsias studijas asmenis, turinčius dokumentais . Veterinarijos duomenų bazės. Biosphera: 3D veterinarinės .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai