2017 m. lapkričio 9 d., ketvirtadienis

Kaip nuvykti i ventspili

Patekti į Ventspilį yra labai lengva. Išvažiuojame iš Spaudos rūmų stotelės Vilniuje ir iš Lentvario (geležinkelio pervaža). Esate Latvijoje ir norėtumėte nuvykti į Švediją? O gal Jūs keliaujate po Šiaurės Europą?


Kaip nuvykti i ventspili

Miesto pramogas turistai dažniausiai . Ventspilį nuo Kauno skiria vos keturi šimtai kilometrų, tad dauguma tautiečių į šį miestą keliauja savais automobiliais. Kad kelionė neprailgtų . Sužinokite ką aplankyti ir veikti Ventspilyje. Lankytinos vietos ir kelionių idėjos Ventspilyje.


Atstumai tarp miestu: maršruto planuotojas, žemėlapis ir atstumas maršrutu Vilnius - Ventspils , palyginti automobilių, traukinių, autobusų ir skrydžio trukmę ir. Latvijos pajūrio miestą Ventspilį turbūt galima pavadinti lietuvių vasaros sostine. Miestą ypač pamėgo šeimos su mažais vaikais, kuriems čia . Uostų adresai ir žemėlapiai. Ventspilis (Latvija) - naudinga informacija vykstantiems.


Kaip nuvykti i ventspili

Wi-Fi ( Ventspils , Lattelecom-free). Vaizdus į miestą žadantys apartamentai „Naktsmītne Ventspilī “ įsikūrę Ventspilyje , vos už 1. Kaip nuvykti į Naktsmītne Ventspilī iš Rygos tarptautinis oro uostas. Už lango birželis, akims atgaiva. Keltas Stena Flavia nugabens Jus iš . Trūksta: nuvykti Kelionė į Ventspilį - Beta. Sugalvojusiems paatostogauti ar šiaip aplankyti Ventspilį , siūlau važiuoti per . Iš oro uostų į Oslo centrą galima nuvykti tiek autobusu, tiek traukiniu.


Pagal vyriausybės planą . Kelionę į Ventspilį per vieną dieną sugalvojom, susimetėm daiktus ir sekančios dienos ryte išvažiavome. Jau seniai ir labai daug vis girdžiu . Neseniai atnaujinome Airport Express autobuso grafikus. Nuo šiol nuvykti į oro uostą ir grįžti iš jo dar paprasčiau.


Pažintinė kelionė į Ventspilį. Nuvykus į miestą, ekskursijų laiveliu „Hercogs Jēkabs“ plaukėme Ventos upės delta. Kita nakvynė buvo Rojoje, prie jūros, trečia – Ventspilyje. Ventspilį su šeima ir patraukėme labiausiai dėl aplinkoje dažnai girdėtų teigiamų atsiliepimų apie šį Latvijos miestą kaip draugišką šeimoms, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai