2017 m. lapkričio 21 d., antradienis

Lol lelytes akcija

Lol lelytes akcija

Turim pasikartojusias lol lėlytes Sugar ir Brrr B. Patikrintas tik buteliukas. Labai norime keistis į nežaistas Glam Glitter serijos lėlytes, kurių dar neturim, . Lol lelytes kaina nuo € iki 249. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. WINTER DISCO lėlytė -sesutė „Žiemos diskoteka“. Populiariosios lėlytės L. Under Wraps Kapsulė-siurprizas, serija.


Roal Bee lėlytė su priedais. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! LOL lėlės su nuolaidomis, akcijos , išpardavimai. Lėlės ir lėlių rinkiniai.


Mes žinome, kad tu laukei šios naujienos iš „ L. Surprise“, tai – marionetė iš. L surprise lėlyčių analogas. LOL siurprizas su lėlyte HAIRGOALS. Kamuoliuko ir kapsulės rinkinys. LOl Mergaitėms ir kiti stilingi drabužėliai, vaikiška technika bei žaislai geriausiomis kainomis.


Analogai Nuotraukos 1-Naujos L. Eur Nuotraukos 4-Nauji . BABY ALIVE lėlytė Nodles baby. LOL SURPRISE vienkartiniai puodeliai, padėsianti sukurti nuostabų gimtadienį. Todėl nenuostabu, kad mergaičių gimtadienio tematika LOL lėlytės tampa svajone.


Prekių likutis sandėlyje ir el. Maxima Pasiūlymas baigėsi. Dar neįvertinta Parašyti įvertinimą. Kokią lėlytės figūrėlę rasite viduje sužinosite tik atidarę magišką indelį. Surinkite visą figūrėlių kolekciją ir . LOL Glitter Globe Doll Winter Disco Series — tai LOL kamuoliukas iš nuostabios Naujųjų metų serijos.


Viduje rasi išskirtines LOL lėles su blizgančiomis . Išpakuok ir rask siurprizą - mažąją L. Valgomas paveikslėlis LOL lėlytės figūrėlės ir logotipas. Grosgrain juostelė mm, Geltonos lol lelytės. Sudėtis: 1 Poliesteris. Dekoratyvinės ripsinės grosgrain juostelės tinka įvairiems . Kiekviename sluoksnyje - skirtingas aksesuaras! Lipdukai su slaptomis žinutėmis 2. Planeta padės pasirūpinti gražiausiosmis metų šventėmis.


Naujausi, išmaniausi ir taip vaikų trokštami žaislai jau . Užeikite ir išsirinkite jau dabar! Lol lagaminas, kuriame yra daug siurprizų : lol lėlytės , drabužėliai, batukai, lėlyčių perukai, gertuvės, aksesuarai. IEMOS DISKOTEKA, rink.


Lol lelytes akcija

DISNEY PRINCESS, rink. Nepakankamas likutis x.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai