2017 m. rugsėjo 27 d., trečiadienis

Šaldytuvaimini barai

Šaldytuvaimini barai

Scandomestic MBmini baras , juodas. Parduodame naudotus šaldytuvus - mini barus. Viršutinė dalis nešaldo tik palaiko šiek tiek žemesnę temperatūrą.


Geriausias variantas perkant viską kartu! Mini baras GUZZANTI GZ- juodas. Wpro Amortizaciniai padukai. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Absorbcinė šaldymo sistema užtikrina faktiškai begarsį šaldytuvų darbą ir itin mažas energijos sąnaudas.


Visi mini barai tiekiami su LED apšvietimu ir . LED light,mechanical thermostat. Vyno šaldytuvai – tai šaldymo įranga, skirta ne tik vynui atšaldyti, bet ir atvėsinti kitus gėrimus bei maisto produktus. Guzzanti produktai buvo kuriami pasitelkiant italų dizainerius, siekiant pateikti į rinką tokius produktus, kurie pasižymėtų išskirtiniu dizainu, puikia kokybe. Rekomenduojama, kad šaldytuvo temperatūra būtų 10 . X įmonės vitrinos – tai geriausias būdas gėrimams ar maisto gaminiams eksponuoti. Ar manote, kad mini baras šaldytuvas yra brangus prabanga?


Šaldytuvaimini barai

Mažas baro modelis gėrimams su stiklo durimis namams kainuos mažiau nei moterų žieminiai . Gėrimų ir užkandžių kainyną galima rasti šalia mini baro. Visuose klasikinio stiliaus numeriuose yra šaldytuvai , mini barai , plokščiaekraniai televizoriai ir vonios kambariai, kuriuose rasite dušus, plaukų . Plotis 40cm, Gylis 45cm, Aukštis 67cm. Automobilinis šaldytuvas CAMRY CR 93.


WC, šaldytuvai , mini baras , yra erdvi saugoma automobilių stovėjimo aikštelė ir visą parą dirbanti registratūra. Yra keli varijantai nuo lentynėlių. Gali būt naudojami kaip mini šaldytuvai. Minibarai komplektuojami su keičiamos varstymo krypties durimis.


Šaldytuvaimini barai

Be viso to dar, šaldytuvas tuščias kaip ir banko sąskaita. Dviejų kambarių apartamentai su mini virtuve, vaizdu į miestą ir sodą, galimas. Dėl techninių kliūčių, Pasiulymubankas.


Tokiu atveju reikia vadovautis pardavėjo . Mėgstantiems patinginiauti puiki vieta bus paplūdimio baras, kuriame karštomis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai