2017 m. rugsėjo 6 d., trečiadienis

Audi magnetolos kodo suvedimas

Magnetolos atkodavimas (0-20) Lietuvos Audi Fanai autoklubas klubas. Gal kam buvo uzsikodaves magnetofonas, help me. Daugiau rezultatų iš banga. Audi magnetolos kodas - atkodavimas. Kur rasti serijos (angl. „serial“) numerį?


Audi magnetolos kodo suvedimas

Kaip ivesti koda - Paieška Forumas Autogidas. Sveiki kartus suvedziau ne ta koda audi concert 19metu uzsidege safe ir. Vw golf originali magnetola gamma saugos kodas. Sveiki, kaip suvesti koda i fordo mage 6000cd jei neleidzia ? Jei raso uzrasa SAFE, tai paspausk ir palaikyk FM+DX vedasi kodas su skaiciais . Sveiki, taigi audineje isemus akuma uzsikodavo magnetola , Audi a1. Paspaudžiate TP ir RDS mygtukus ir juos abu laikote nuspaudę, kol vietoj.


Radio Audi Concert wpisanie kodu. Aby Wywołać i zatwierdzić kod trzeba przytrzymywać przyciski TP+RDS. Yra: Audi SBus: 75/GTV6? I jį visai ant durniaus parašiau prašymą su mago duomenimis. Ir kai bandau suvesti koda, skaiciukai nesisuka ir visata rodo SAFE,.


Audi magnetolos kodo suvedimas

Kodavau Audi concert, kainavo apie 40Lt, uztruko 15min, nemanau, kad . Jeigu kam netycia pasimete,ar pamirsot originalios magnetolos koda rasykit bandysiu padet. Tiko kodas Anksciau kiek gilinausi tai vis klaidinga koda . Trūksta: suvedimas Opel magnetolu kodu ivedimas - Autodiagnostikos. Jei šios kortelės neturite tuomet teks radiją atkoduoti pas specialistus. Trūksta: audi Radijo atkodavimas, automagnetolos problemos - Voyager.


CD changerio paduoti AUDI IN - o čia jau junk ką nori, kad ir namų kiną. AUDI pristatė atnaujintus „RS Coupé“ ir „RS Sportback“ modelius. Nissan radijo kodas yra įvedamas radijo stočių mygtukų pagalba. Suvedus neteisingai tris kartus kodą - magnetola užsiblokuoja. F0601165N 60mm dangteliu kodas.


Pametete AUDI magnetolos koda - PIN ? Duslintuvų remontas, Ratų montavimas, balansavimas, Ratų remontas, Ratų suvedimas. Parasyk savo magnetolos pavadinima ir modeli, gal iseis padet.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai