2017 m. rugsėjo 28 d., ketvirtadienis

Maxima grozio muge 2018

Maxima grozio muge 2018

Specializuoti leidiniai MAXIMA pirkėjams. Savaitės pasiūlymai, asortimento leidiniai ir specialistų patarimai. Geriausi kainų pasiūlymai ir specialios akcijos. MAXIMOS paskyroje ir laimėkite vieną iš grožio dėžučių ! Maxima “ parduotuvėse vyksta grožio mugė ! Nuolaidos katalogo prekėms iki ! Akcija vyksta lapkričio. Biržuose šurmuliuos Kalėdinė mugė.


Maxima grozio muge 2018

Nors tokia mugė buvo paskelbta Maximoje , tačiau nuolaidos grožio priemonėms galiojo ir kitose parduotuvėse, tai aš apsilankiau visur. O gi apie labai paprastą dalyką: šiuo metu Maximoje vyksta grožio mugė , kurioje daugybei grožio prekių: higieninei ir dekoratyvinei kosmetikai, . Reikalingas prekybos salės darbuotojas MAXIMA LT UAB. Panorama - modernus prekybos centras mados, maisto ir kultūros gerbėjams. Patogu apsipirkti, malonu leisti laisvalaikį, susitikti su draugais.


Prekybos centro planas Kaip atvykti? Vizažistė Justina Gafaro pastebi, kad asmeninė jos grožio rutina keičiantis sezonams taip pat kardinaliai kinta. Laimėkite APSILANKYMĄ pas. Grožio dovanų Kalėdos EUROKOS!


Maxima grozio muge 2018

Turiu prisipažinti, kad . Gal kas pirko maximoje akcijinį Fiskars kirvį, arba turite tokį pat ir galit pakomentuoti. Išmaniesiems telefonams iki -. Pasiūlymas galioja iki sausio d. Kavos aparatams iki -.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai