2017 m. rugsėjo 5 d., antradienis

Https www prisijungusi lt mokymai

Kviečiame registruotis į skaitmeninio raštingumo mokymus ! Nemokami skaitmeninio raštingumo mokymai. Registracija į nemokamus skaitmeninio raštingumo mokymus. Mokymuose galėsite dalyvauti, tik sutikę su registracijos į mokymus ir dalyvavimo mokymuose taisyklėmis. Daugiau informacijos apie mokymus galima rasti interneto svetainėje prisijungusi. Užsiregistruoti į mokymus.


Https www prisijungusi lt mokymai

Mažeikių švietimo centras organizuoja Nuotolinius mokymus mokytojų IKT. Prisijungusi_LT arba el. Kaip ir pirmajame mokymų cikle, organizuojama mokymo renginių, kurių metu dalyviai išsamiau.


Mokymus vedė lektorė Ramutė Vaitkuvienė, Pagėgių savivaldybės Vydūno. Dalyvavusiųjų mokymuose skaičius rajone nuolat auga. DrmXwqXuXE2q8A7iki birželio d. Skaitmeninio raštingumo mokymuose gali dalyvauti visi Lietuvos. Jeigu turėtumėte klausimų dėl šio renginio, prašome kreiptis el.


Https www prisijungusi lt mokymai

Marijampolės Petro Kriaučiūno viešoji biblioteka. Baigusieji mokymus gaus kompiuterinio raštingumo mokymo. NwlJb, skyriuje „Nauji dokumentai“.


Birštono viešojoje bibliotekoje – skaitmeninio raštingumo mokymai. Mokymuose dalyvauja nemaža dalis vyresnio amžiaus žmonių, kuriuos į.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai