2017 m. vasario 22 d., trečiadienis

Parduodu rankdarbius

Parduodu rankdarbius

Visi parduodu rankdarbiu skelbimai - parduodu rankdarbiu skelbimų paieškos rezultatai Alio. Tai bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami nustatymus. Skelbimai, parduodu - Skelbiu. Anglijoje jau dešimtmetį gyvenanti lietuvė šiuo metu rankdarbių gamybą derina su motinyste - ji mielai sutiko ANGLIJA. Jums ne tik per šventes ir miestų bei kaimelių renginius – mugė . Privatūs rankdarbių skelbimai pardavimui,.


Parduoda , keičia - rankdarbiai. Veiklos sritis: Prekyba. Gaminu papuosalus - nuo auskaru, apyrankiu, vestuviniu papuosalu iki varlyciu vyrams :) parduodu tarpmergaiciu, nors daugiau gaminiu . Vilniuje ir internetinę parduotuvę. O gal norite parduoti savo rankdarbį? KVIEČIAME prekiauti rankdarbiais nemokamai.


Gaminate kažką, kas patinka Jūsų šeimai, draugams, kolegoms, kaimynams? Tai ženklas, kad turite gerą gaminį . Pranešimo tema: hy, parduodu rankdarbius ;). Sveiki, dirbu pilnu etatu, UAB`e, pagal darbo sutartį, tačiau laisvalaikiu parduodu rankdarbius. Svarstau įsigyti arba verslo liudijimą arba . Didžiausias knygų išpardavimas.


Rankdarbių ir mezgimo knygos. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Lietuvoje užsidėdami antkainį. Rozetės, amuletai, auskarai, kaspinėliai, kepurės, įvair.


Darau ir parduodu rankdarbius. Gyvenu Klaipėdoje, bet siunčiu ir kitur. Kūrybinė studija užsiima dekoravimo paslaugomis, mokymais.


Parduodu rankdarbius

Vykdoma rankdarbių , papuošalų, skrebinimo ir kt. Jau beveik dešimtmetį kuriu ir parduodu rankų darbo, tradiciniu būdu. Mano rankdarbių verslas yra vidutinis, todėl puikiai žinau trukdžius . Giliai spintoje vis dar saugo senų giminės rankdarbių , keliančių prisiminimus. Dabar savo rankdarbius ne tik parduodu , bet daug jų padovanoju giminaičiams . Jei kūdikį auginanti mama parduoda „feisbuke“ savo megztas kojines arba savo keptus tortus, ar tai jau yra šešėlinė ekonomika?


Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau . Visus visus, kuriančius gražius, įdomius rankdarbius (nebūtina būti Tautodailininkų sąjungos nariu), kviečiame į „Utenio“ galeriją. Tereikia 3–savo darbų .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai