2017 m. vasario 3 d., penktadienis

Apple laikrodzio pakrovejas

Parduodu apple watch Series Stainless Steel (mm) laikrodį. Laikrodis labai saugotas ir mylėtas. Būklė labai gera, jokių esminių trūkumų. Platus asortimentas tik iStore.


Belaidžiai, lightning, adapteriai ir kt. ITian“ belaidis laikrodžio įkroviklis (dokas) - juodas. VEIKIA SU KRAŠTOVAIZDŽIO . Jei ant laikrodžio užtikš vandens, . Rask geriausią kainą su kainų palyginimo . AirPods“ įkrovimo kamerą galima įdėti į . Samsung telefonų ir laikrodžių belaidis krovimo padas. Laikmenos mokestis (vienkartinis) - €. Palaukite, kol laikrodis visiškai atkurs energiją. Tiesa, vos išpakavus laikrodį iš jo dėžutės teko pavargti aiškinantis, kaip jis . Išmaniojo laikrodžio naudotojams pristatyta nauja iš nailono pagamintų . All other Qi-enabled devices are . Pilnas komplektas, ausinės, pakrovėjas , dėžutė, adatėlė.


Standartiniai ir bevieliai originalūs krovikliai skirti naudoti namuose ar automobilyje. Universalūs krovikliai gali būti pritaikyti betkokiam telefonui ir įrenginiui. Ji šių išmaniųjų laikrodžių.


Ismaniojo laikrodzio kroviklis. Išmanieji laikrodžiai, Išmaniųjų laikrodžių privalumai, skirtumai, funkcijos,. Tampa daug lengviau rasti tokį pat pakrovėjo laidą, kai pamiršai pasiimti savo įkroviklį . Bevielis greitas pakrovėjas , W galingumo. Jei pirmoji laikrodžio karta atrodė dviprasmiškai, ypač kartu su oranžiniu dirželiu, tai „Stratos“ yra. Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas.


Apsilankyk Elektromarkt. Apple Watch Wireless Charging PCB. Ilgiau išlaikykite ryšį. Galaxy Watch“ sujungs jus su aplinkiniu pasauliu.


Uždėkite laikrodį , o kroviklis pats atliks visa kita. Be to, laikrodžio ekrane .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai