2017 m. vasario 8 d., trečiadienis

Nemokami kursai siauliuose

PLANUOJAMI MOKYMAI ŠIAULIUOSE. Nemokami mokymai Šiauliuose. Nenustygstate vietoje ir norite atverti naujas duris savo gyvenime?


O gal turite svajonę kurioje jūs . Beje, dar yra laisvų vietų . Lietuvoje veikiančios įmonės, kurios savo klientams sliūlo įvairius mokymosi bei tobulinimosi . Kaip žinia jau šį penktadienį Šiauliuose prasideda jubiliejiniai, 30-ieji, intensyvūs , dienų trukmės “Kolibrio metodo” anglų kalbos kursai. Raštvedybos mokymo kursų trukmė - ak. Buhalterinės apskaitos ir mokesčių pagrindai Šiauliuose (vakariniai). Robotų programavimo pagrindai.


Statistics and Reporting, Pažengęs robotų programavimas. Visi kursai skelbimai Šiauliuose - kursai skelbimų paieškos rezultatai Alio. Vieta: Šiauliai , Vilniaus g. NEMOKAMI kursai kaip išmokti anglų kalbą internetu.


Nemokami kursai siauliuose

Laikas: 18: - 21:00. SEO mokymai pradedantiesiems, SEO kursai ar SEO seminarai jau ne pirmus metus vyksta visoje Lietuvoje. Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir kituose miestuose.


Projektas „Prisijungusi Lietuva: efektyvi, saugi ir atsakinga Lietuvos skaitmeninė bendruomenė“ ir Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešoji biblioteka kviečia . Modernūs apželdinimo kursai Šiauliuose - šiuolaikiškiems veikliems žmonėms, kurie nori susikurti gražią ir patogią aplinką savo kieme ar sodyboje. Kviečiame į vokiečių kalbos (medikams) kursus Kaune! Mokymai vyksta Šiauliuose , Marijampolėje,. F, II aukštas (prieš centrinę Maximą).


POZITYVIOS TĖVYSTĖS MOKYMAI. Atsakinga tėvystė reikalauja . Lektorė Šiauliuose : informatikos specialistė Ilona Rathosi. AVEVERA UAB Apskaitos ir Buhalterių Švietimo mokykla nuolat organizuoja ir rengia profesionalius, praktinius kursus.


Siuvimo kursai pagal programą pradedantiesiems yra skirti nemokantiems siūti. Aparatinio pedikiūro kursai Šiauliuose. Intensyvūs manikiūro kursai Šiauliuose. Kuo jis skiriasi nuo emocinės įtampos?


Nemokami kursai siauliuose

Norite sužinoti kas tai yra STRESAS? Kaip pasireiškia stresas ir koks jo poveikis? NORIU fotografuoti geriau vos už EUR!


FVA asociacija kviečia visus prisidėti prie fotografijos . Dovana Jums- nemokami anglų kalbos kursai. Registracija į anglų kalbos kursus baigta. Džiaugiamės Jūsų aktyvumu ir iki susitikimo sausio . O Moters ir Vaiko klinikoj - mokami (60eurų kainuoja už visą kursų ciklą). As planuoju keliaut i .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai